Een deur, je kijkt er niet naar om maar loopt er wel elke dag doorheen!

Er zijn vele items in je interieur die heel erg bepalend zijn voor de sfeer. Je hebt de grote basis items:

  • Kleur
  • Meubels
  • Vloer
  • Raamdecoratie
  • Woonaccessoires

Naast deze grote items zijn er nog een paar factoren welke zorgen voor een gezellig interieur. Want ook verlichting, stopcontacten en deuren zijn erg bepalend. Verlichting kunnen we nog wel bedenken. Maar ik heb het niet over de lamp die je ophangt. Ik heb het over de plek waar je verlichting aanbrengt. En met welke wattage. Dit is namelijk erg sfeerbepalend.

Ook de stopcontacten maken je interieur af. In de meeste huizen zitten deze toch in het zicht dus zorg er voor dat ze passen bij je stijl.

Binnendeuren

Dan een items die we het vaakst vergeten. We gebruiken hem vooral praktisch. Vaak zien we hem niet als onderdeel van ons interieur. Terwijl met de juiste deur je het plaatje compleet kan maken.

Neem de Binnendeuren van Voordeeldeuren.nl. Je vindt hier een groot assortiment aan binnendeuren. Of je nu een modern of landelijk interieur hebt, er is altijd een binnendeur die bij deze stijl past.

Bij de moderne stijl past meer een strakke deur, eventueel met matglas:

Bij een landelijke interieur past weer heel goed een deur met glas in lood:

En wat dacht je van de industriele deur? Deze zwarte deur met glas zien we steeds vaker terugkomen in het interieur.

Kijk tijdens het inrichten van je huis dus eens verder dan de standaard basis factoren. Reserveer budget om je woning net dat beetje extra te geven. Zorg met je binnendeuren voor een warm en verrassend welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *