Vintage letterbord

Een huis wordt pas een huis als je er leuke accessoires aan toe voegt. Een huis waar alleen maar meubels staan is geen thuis. Al zou je alleen een kunstwerk of een mooi vloerkleed toevoegen, daarmee maak je wel een thuis.

Woonaccessoires

Mijn voorkeur gaat uit naar veel woonaccessoires waarmee je leuke hoekjes maakt. Op mijn ene wand heb ik plankjes waarop ik leuke dingen heb staan.  Deze verwissel ik vaak.

krijtverf

Tegen mijn andere wand heb ik een antiek kastje staan. Ook hierop heb ik met een canvasdoek, een plantje en leuke vaasjes een gezellig sfeerhoekje gemaakt.

behang woonkamer

Voor mijn nieuwe huis heb ik een aantal nieuwe accessoires aangeschaft o.a. een vintage letterbord. Ik vind het namelijk altijd erg leuk om met teksten te werken. Maar dan wel het liefst met een tekst die bij mij past op dat moment. Je kan natuurlijk een poster of canvasdoek kopen met een quote maar met dit letterbord kan je elke keer weer een andere tekst op het bord plaatsen.

Binnenkort geef ik een kleine housewarming en dan ga ik op het bord de hapjes neerzetten. Ik ga er dus een kleine menukaart van maken. En natuurlijk kan ik dit ook toepassen tijdens het paas – en kerstdiner.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *