De zes redenen om Beurs Eigen Huis te bezoeken

Van 9 tot en met 11 oktober vindt de najaarseditie van Beurs Eigen Huis plaats. De place to be om de nieuwste woontrends te spotten, inspiratie op te doen en advies in te winnen als je bezig bent met het (ver)bouwen of inrichten van je woning. Benieuwd wat je kunt verwachten? Lees dan de zes redenen waarom Beurs Eigen Huis een bezoek waard is.

1. Alle informatie onder één centraal dak
Beurs Eigen Huis biedt een totaalconcept om je droomhuis te realiseren. Wil je bijvoorbeeld informatie over het aanvragen van een bouwvergunning, het plaatsen van een dakkapel, of ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Dan ben je bij Beurs Eigen Huis aan het juiste adres. Verschillende exposanten zoals architecten, aannemers en sanitairleveranciers kunnen je uitgebreid informeren, adviseren en inspireren.

2. De grootste (ver)bouwbeurs van Nederland
Beurs Eigen Huis is de grootste en succesvolste beurs van Nederland voor iedereen met bouw- en verbouwplannen. Beursdirecteur Maarten Dop: “Vergeleken met andere beurzen vertegenwoordigt Beurs Eigen Huis een grotere selectie aan diverse exposanten. Door dit gevarieerde aanbod zien we dat nog steeds meer bezoekers hun weg naar de beurs vinden. Zij krijgen namelijk op iedere woon-, bouw- of verbouwvraag een antwoord.”

beurs eigen huis interieur

3. Meet the experts
Er is een sprekerspodium met zeer interessante sprekers die vertellen over uiteenlopende onderwerpen van bouwplannen tot interieurtrends. Zo geeft René Verlaan van Bouw, Begeleiding en Advies in Nederland Groep je bijvoorbeeld alle ins en outs over bouwbegeleiding. Wil je meer informatie over tuinen? Dan kan Ellen Vriend van Artimpresa je van alle tips & tricks over de laatste tuintrends en tuinontwerpen voorzien.

4. Tuinadvies op maat
Bij een nieuw of vernieuwd huis hoort ook vaak een nieuwe tuin. Weet je niet hoe je je tuin wilt inrichten of waar te beginnen? Ga dan voor persoonlijk advies over tuinontwerp en –aanleg naar het extra grote tuinpaviljoen op beurs.

beurs eigen huis tuin

5. Introductie van diverse duurzame ontwikkelingen
Naast advies en inspiratie vind je op de beurs ook de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Maak bijvoorbeeld kennis met de SolarFreezer. De SolarFreezer is een energiezuinig koelsysteem waarbij genoeg warmte vrijkomt om je huis te verwarmen. Op Beurs Eigen Huis wordt de SolarFreezer voor het eerst geïntroduceerd aan het grote publiek. Mocht je bezig zijn met het verduurzamen van je woning? Dan moet je beslist ook een kijkje nemen bij de innovatieve ontwerpen van de studenten van de Academie van BouwKunst Rotterdam. Zij laten zien dat verduurzamen van bestaande woningen goed haalbaar én betaalbaar is.

6. Badkamer van de toekomst
Benieuwd hoe onze badkamer er in de toekomst uitziet? Bezoek dan op Beurs Eigen Huis de innovatieve concepten van een aantal jonge ontwerpers, die mee hebben gedaan aan de ontwerpwedstrijd van het Nederlandse sanitairmerk Marike®. Uiteindelijk kun jij zelf bepalen welk concept het bijzonderste is en wordt opgenomen in de Marike® 2016 collectie.

Meer wooninspiratie en tips voor het inrichten van je huis:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *