De tijd stond stil fotowand

fotowand maken

Er zijn vele manieren om een fotowand aan je muur te maken. Met Ikea plankjes maak je een makkelijk te varieren fotowand. Monteer meer plankjes onder elkaar en plaats daar je foto op.

Fotowand maken

Al eerder schreef ik over hoe je met een bouwtekening een mooie fotowand kon maken. En plaatste ik enige tijd geleden zelf een video hoe je zelf op een makkelijke manier een fotowand maakt. De laatste tijd gaat men een stukje verder met de fotowand. Men maakt er een echte herinneringsmuur van.

Time stood still

Er zijn een aantal momenten in het leven dat de tijd even stil lijkt te staan. Je huwelijk en de geboorte van je kinderen hoort daar zeker bij. En hoe mooi is het om deze momenten vast te leggen in je interieur. Zo’n mooie fotowand vol herinneringen maak je zelf. Zoek de mooiste foto’s uit en plaats deze in mooie lijstjes. Onder elk lijstje plaats je met muurstickers de naam en de datum van de herinnering. Als extra toevoeging in het leuk om ook een klokje met de tijdstip van de gebeurtenis op de hanger onder de foto. 

Vind je een fotolijstje niets dan kan je ook kiezen voor canvasdoeken. Je kan kiezen voor zwart/wit of in kleur.

Wil je je huwelijksfoto en de foto van je kinderen combineren dan is het wel leuk om je huwelijksfoto net iets groter te doen dan de foto’s van de kinderen. Zo creëer je wat afwisseling.

time stood still foto wand
http://www.makingstatements.co.uk/products/in-these-moments-personalised-wall-sticker
fotowand time stood still
http://www.ebay.co.uk/itm/Personalised-In-These-Moments-Time-Stood-Still-Wall-Quotes-Stickers-Wall-Decals-/310854984082?talgo=origal&tfrom=310854999677&ttype=price&tpos=unknow
fotowand maken

Leuke muurstickers voor bij de foto’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *