Je huis goud inrichten

Ik heb al veel persberichten voor de kerst ontvangen. Een ding werd mij meteen duidelijk, de trend dit jaar is goud. Nu duurt het nog wel even voordat het kerst is, eerst hebben we Sinterklaas nog maar het gaat toch redelijk snel. Wil je nu al je interieur een beetje voorbereiden dan kan je met kleine items al goud in je interieur brengen.

Gouden Verf

Een voordeel is dat okergoud de kleur voor 2016 is. Je kan dus nu al kiezen voor een okergouden wand of maak een grote okergouden cirkel op je muur. Nu dient hij als kunst maar straks kan je je kerstkaarten in dit vlak ophangen met gouden masking tape.

Gouden takken

Op dit moment is het volop herfst. De bladeren vallen van de bomen maar ook de dode takken. En juist met deze takken kwam ik een leuk idee tegen. Want wat is nu simpeler dan een paar takken  goud te verven. Zet ze in een pot en later met kerst kan je er leuke kerstballen in hangen.

kersttakken

Welke

De gouden kandelaar

Iedereen heeft wel een fles over en deze heb je zo goud gemaakt. Het leuke daarvan is dat je dus in mum van tijd een gouden kandelaar hebt gemaakt. Dit is idee is van Elske Leenstra. Zij maakt overigens ook elke maand een gave maand kalender welke je gratis kan downloaden. Echt een aanbeveling om haar te gaan volgen op Facebook, Twitter enz.

gouden kandelaar

Ben je niet van het zelf maken dan kan je ook gaan voor deze leuke kandelaar van Bloomingville. Nu kan je leuke herfstaccessoires zoals bladeren en dennenappels achter de glazen ruitjes leggen en straks leg je er kerstballen achter.

kandelaar goud bloomingville

Als je nu werkt met kleine accessoires en goud bevalt je dan mag je straks met de kerst helemaal los!!

About Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *