house warming cadeau

De leukste house warming cadeau ideeen

Heb jij veel gelukkige in je omgeving die het gelukt is om een nieuwe woning aan te schaffen? Dan heb je ook veel house warming partijtjes. En wat geef je deze nieuwe huiseigenaren als cadeau? Een nieuw naambordje voor naast de deur? Een sleutelhanger voor de sleutels van het nieuwe huis?

Wij hebben een aantal cadeautips voor je op een rijtje gezet:

Een house warming cadeau voor de kookliefhebber

Een cadeau bedenken voor een kookliefhebber is makkelijk. Want met een nieuwe keuken zijn er altijd allerlei leuke cadeaus te bedenken. Denk daarbij aan de standaard items zoals een kookboek of een fruitschaal. Maar maak daar wel iets bijzonders van. Als je een Italiaans kookboek geeft is het ook leuk om een pak pasta, een potje saus en een basilicum plantje bij te geven.

De fruitschaal geeft je ook niet zo, deze vul je met lekker fruit en vul je eventueel aan met wat versgeperste sapjes.

Een house warming cadeau voor de klusser

Heb je een house warming partij van een klusser? Hebben zij een klushuis helemaal opgeknapt? Ze zijn vast nog niet helemaal klaar. Er liggen vast nog wel wat kleine klusjes op ze te wachten. Een beetje saai maar een bon van een bouwmarkt zal zeker bij ze in de smaak vallen.

Of geef ze juist iets om even te ontspannen. Een lekkere fles badschuim zodat ze even bij kunnen komen van al die zware klussen die ze de afgelopen periode hebben gedaan.

En de meeste klussers gaan actief aan het werk in hun nieuwe woning maar vergeten daarbij de schuur, de plek waar al hun heilige gereedschap moet worden opgeborgen. Het is een leuk idee om juist voor deze ruimte een cadeau te bedenken. Geef een paar mooie opbergdozen of maak een mooi bord waarop de gereedschappen bewaard kunnen worden. Dat laatste is helemaal leuk als je het samen met een groep vrienden geeft en iedereen zet een leuke tekst op het bord.

Een house warming cadeau voor de huismuts

Niet iedereen houdt van activiteiten buiten de deur. En als je net een nieuwe woning hebt wil je daar het liefst zoveel mogelijk van genieten. Je huis moet daarom gezellig zijn. Planten en leuke woonaccessoires zijn daarom altijd een goed cadeau. Bij de online woonwinkel Homeliving zul je voor de huismuts dan ook zeker iets leuks vinden. Daar hebben ze alles in verschillende woonstijlen. Als huismuts zijnde zou ik een leuke boekensteun of fotolijst heel erg leuk vinden.

Hopelijk hebben we je een beetje geïnspireerd om een leuk house warming cadeau te kopen. We hebben eigenlijk maar 1 tip. Kijk goed naar de nieuwe bewoners en naar wat ze nodig hebben.

Foto door Polina Tankilevitch via Pexels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *