muurposter lavendel

Fotobehang en muurstickers voor elke kamer in huis!

Fotobehang en muurstickers voor elke kamer in huis!

Om je kamer een nieuwe look te geven kun je starten met een nieuwe muur. Fotobehang en muurstickers zijn een makkelijke en snelle manier om een ander uiterlijk in huis te halen. En door de vele prints en stijlen die mogelijk zijn bij Muurmode.nl, is er altijd een geschikt model te vinden. Met een fotobehang of muursticker geef je je muur en de hele kamer een persoonlijk gezicht. Natuurlijk in de stijl die bij het huis en bij jou past.

Muurmode.nl is een specialist op het gebied van muurdecoratie. Er worden vele verschillende modellen fotobehang en muurstickers geboden die je in verschillende ruimtes in huis kunt gebruiken. In de slaapkamer kun je een natuurlijk fotobehang met bomen of bloemen plakken om ontspannen in slaap te vallen, de woonkamer versier je met een interieursticker of fotobehang met een skyline van bijvoorbeeld New York en in de werkkamer raak je geïnspireerd door een tekststicker. Natuurlijk zijn dit maar voorbeelden en kun je zelf kijken wat je het mooist vindt voor jouw kamer. Ook voor de baby- en kinderkamer is er een speciale collectie bij Muurmode te vinden. Populair zijn de muurstickers waarbij je de naam van jouw kindje aan het ontwerp kunt laten toevoegen. En denk verder eens aan een nieuw uiterlijk voor de gang en studeerkamer of een ander behang voor een zakelijke ruimte als een bedrijfskantine of restaurant.

Nieuw design

Omdat niet alleen een muur wel eens een nieuwe look kan gebruiken, maar ook een website heeft Muurmode onlangs het ontwerp van haar website aangepast. Het is nu nog makkelijker om te vinden waar je naar op zoek bent. Daarnaast zijn er nieuwe onderdelen aan de website toegevoegd, om je nog meer keuze in bijzonder fotobehang en unieke muurstickers te bieden. Neem snel een kijkje op de website van Muurmode om te zien wat jouw favoriete nieuwe muurdecoratie is.

Ps. Als je in het standaard assortiment niet de foto vindt die precies bij je wensen aansluit, kun je bij Muurmode nu ook in een uitgebreide fotodatabase rondkijken. Vind dé foto en laat er een uniek eigen fotobehang van maken. Daarnaast kan Muurmode ook vliesbehang van eigen foto´s maken voor een gepersonaliseerde muurdecoratie die niemand anders heeft en waar je mooie herinneringen aan hebt.

vintage sloophout behang

 

 

 

boomstammen behang

 

fotobehang penthouse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *