trappen

De bijzondere trappen van 1001trappen.nl

De bijzondere trappen van 1001trappen.nl

1001Trappen is gespecialiseerd in duurzame moderne houten en metalen kwaliteitstrappen voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Iedere trap is van Europees fabricaat (veelal Italiaans) en wordt door hooggekwalificeerde vakmensen gemaakt. De trap is niet zomaar een trap. Een trap “verbindt” kamers  en ruimtes. Een trap weerspiegelt de levensstijl van de bewoners. Of dat nu een kantoor, bedrijf of een particulier betreft, een mooie trap is een belangrijk element in het huis.

Een trap zie je niet alleen, maar je voelt en hoort de trap ook. Kraakt de trap, is de leuning comfortabel?  Dit vereist deskundig advies en nauwgezet vakmanschap.

1001Trappen introduceert de eigentijdse wenteltrap “Enna”

De wenteltrap Enna is een  gepatenteerde trap die Italiaanse elegantie uitstraalt. De trap is een mix van Italiaanse grandeur en moderne materialen. De trap past in vele soorten interieurs. De Enna is een spiraalvormige trap. De Enna is verkrijgbaar met metalen of houten treden en met een balustrade in verschillende uitvoeringen. Bij de uitvoering met houten treden kunnen ook stootborden worden aangebracht om een harmonieus en gestroomlijnd effect te creëren. De treden zijn 40 mm dik en gemaakt uit een eerste keus beuken hardhout. Te verkrijgen in 10 leverbare afwerkingen zoals naturel beuken, donker walnoot, mahonie, kersen, wengé en wit gebleekt.

Eenvoudig te monteren

Zoals de meeste trappen van 1001trappen.nl is ook de Enna trap eenvoudig te monteren.

Ook is er een uitgebreide range aan accessoires beschikbaar zodat de trap gedesigned kan worden naar ieders wens.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *