Creër een warme sfeer met deze vloeren

Een van de grootste kostenposten in je interieur is de vloer. En het is niet alleen een grote kostenpost het is ook een enorme sfeerbepaler. De vloer is dus heel erg belangrijk voor de gehele inrichting van je huis. Het is echt een van de basis onderdelen.

Warme sferen

Wil je een warme sfeer creëren in je interieur ga dan voor een vloer van hout. Hout geeft al snel heel erg veel warmte aan het interieur. Kies een mooie parket of laminaat met een warme houtsfeer. Laminaat is natuurlijk in vele verschillende designs verkrijgbaar. Door de lamineerlaag kan je deze vloer ook in zwart of wit kiezen maar dit past meer bij een modern interieur. Door te kiezen voor een zwarte of witte vloer is het moeilijk om een warm interieur te creëren. Dit zijn nu eenmaal geen warme kleuren.

Landelijk interieur

En wil je je huis inrichten met een landelijk interieur dan hoort hier helemaal een mooie houten vloer bij.

houten vloer

Met een mooie kleur, kies bijvoorbeeld voor krijtverf, op de muren krijg je een ruimte vol warmte en sfeer. Combineer dit houten landelijk meubelen zoals grenen of eiken en je hebt van je huis een thuis gemaakt.

Tegels houtstructuur

Wil je echter wel een warm interieur maar wil je geen houten vloer dan kan je tegenwoordig ook kiezen voor tegels met een houtstructuur. Bijna niet van echt te onderscheiden. Een van de voordelen van een tegel vloer is de sterkte. Tegelvloeren kunnen tegen een stootje. Daarbij “slijt”een parket vloer. Deze zul je om de zoveel tijd moeten schuren en lakken. Een tegelvloer blijft heel erg lang mooi en slijt niet.

Met beide vloeren kan je echter een warm interieur creëren. En omdat er bij beide vloerverwarming onder geplaatst kan worden heb je geen last meer van koude voetjes. Kortom een vloer voor jaren met alle comfort.

About Author

You May Also Like

Kwantum

Peeq

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *