fotobehang

Fotobehang in de kinderkamer

Niet alleen ik maar ook mijn kinderen zijn druk bezig met het inrichten van hun nieuwe kamer. Ze hebben nu ook de leeftijd dat ze hun eigen mening hebben.

Mijn jongens gaan samen op een kamer slapen en gaan voor het thema leger/camouflage/stoer. Mijn dochter heeft nu een roze kamer en gaat in ons nieuwe huis voor een blauwe kamer.

Gordijnen

Voor haar kamer heb ik gordijnen van een vriendin overgenomen welke is gaan samenwonen. Deze gordijnen vormen samen met haar bed de basis van de kamer. De kamer is niet mega groot. Hij is 3,30 bij 2,85. En haar bed is mega dus we moeten een beetje kijken hoe we met de rest van de ruimte omgaan.

Fotobehang

De muur achter haar bed willen we gaan behangen. En ik wil altijd graag dingen net iets anders dan andere. Daarom kies ik er ook vaak voor om een persoonlijk tintje aan dingen te geven. In de kamer van mijn dochter gaan we waarschijnlijk gebruiken maken van fotobehang. Zo kunnen we haar kamer echt een eigen smaak geven. 

Deze foto’s hebben we voor nu in onze gedachten om te laten afdrukken op fotobehang:

fotobehang

daisy-596765_960_720-pixabay-gratis

flowers-1790047_960_720

horse-1330690_960_720-pixabay-gratis

Vooral de laatste is bij mijn dochter favoriet. Ze is dol op paarden en deze zou erg goed bij haar kamer passen. Ik vind deze foto ook erg geschikt omdat hij rustige kleuren heeft en daarom goed past in haar toch al niets zo grote kamer. En omdat de foto vooral uit basiskleuren bestaat kan je het ook makkelijk combineren met andere kleuren.

Legerkamer

Misschien ga ik voor de jongens ook wel een wand met fotobehang laten maken. Door hun vader zijn ze erg geïnteresseerd in het leger en vooral de Chinook vinden ze erg gaaf. En daarvan heb ik ook een paar hele mooie foto’s gevonden. Lijkt mij super gaaf om zo’n muur in je slaapkamer te hebben.

helocasting-671186_960_720-gratis-pixabay
helocasting-906196_960_720

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *