dine light

CREËER EEN SFEERVOLLE AMBIANCE MET DINELIGHT

De DineLight is een sfeermaker die je eettafel omtovert tot een gezellig tafereel waaraan je knus kunt dineren. De DineLight-houder fungeert als kandelaar voor je kaarsen of waxinelichtjes op een wijnfles. Schuif de ring van de houder over de hals, steek de kaarsen erin of vul hem met lichtjes en je gezellige avondje of intieme diner is begonnen.

De DineLight, ontworpen door André Sjouerman, werd onlangs gelanceerd tijdens de ShowUp Trade Fair en is door het publiek enthousiast ontvangen.

Multifunctioneel design
DineLight is een stalen bloem met zeven houders voor waxinelichtjes of kaarsen. Het design is zo gemaakt dat het past over de hals van universele wijnflessen, waardoor de fles dient als basis voor een robuuste wijnfleskandelaar. Hierdoor ontstaat er een eigentijdse variant van de klassieke tafelkandelaar. Is jouw wijnfles nog niet leeg? Ook zonder fles is de DineLight te gebruiken. Leg hem op tafel en steek de kaarsen erin of vul ‘m met waxinelichtjes. Doordeweeks gebruik je de DineLight als onderzetter en met Pasen passen er eieren in.

Duurzaam ontwerp
De DineLight fleskandelaar heeft plek voor 7 kaarsen of waxinelichtjes en is er in 3 verschillende ontwerpen: Rond, Tulp en Hart. Ze zijn er in stijlvol Goud, Cool (zilverkleur) of Warm (antraciet zwart) en passen daardoor bij elk interieur. Het duurzame ontwerp is gemaakt van drie millimeter duurzaam gewalst staal, ontworpen en gemonteerd in Amsterdam en gefabriceerd in de bollenstreek. Een echt Nederlands product dus!

De DineLight fleskandelaar wordt geleverd in een stoere geschenkbox en is vanaf € 39,95 verkrijgbaar bij diverse museum- en exclusieve giftshops en via www.dinelight.nl.

Over de ontwerper
André Sjouerman is eigenaar van acteurs castingburo SjouerCasting. Daarnaast is hij portretfotograaf, bedenker en medeschrijver van de roman ‘EscortBaby’, waarop later de NPO tv-serie ‘ExportBaby’ gebaseerd is. Aan dit indrukwekkende lijstje kan André na de lancering van zijn debuutontwerp van de DineLight ook de titel ‘ontwerper’ toevoegen.

About Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *