printcandy

Canvas posters van Printcandy maken saaie muren hip, uniek én persoonlijk

Een poster is een geweldige manier om een saaie muur snel en eenvoudig op te leuken. En voor wie voor een luxere uitstraling wil kiest niet voor een papieren poster, maar voor een afdruk op canvas. Printcandy presenteert de unieke gepersonaliseerde canvas posters. Een stijlvolle aanwinst voor elk interieur.

Canvas posters passen helemaal in de huidige woontrends. Ze hebben een luxe uitstraling en omdat ze te personaliseren zijn geven ze je interieur een hippe, persoonlijke touch. De ontwerpen worden haarscherp geprint op mooi dik gematteerd canvasdoek, waarop de kleuren prachtig uitkomen.

Persoonlijke poster
Net zoals alle andere Printcandy posters geldt ook voor de canvas ontwerpen dat je ze helemaal naar wens kunt aanpassen met de online poster-editor. Hiermee maak je in een handomdraai voor iedere gelegenheid een uniek en persoonlijk cadeau. Leuk voor een geboorte of een bruiloft. Wil je iets van je gezin terugbrengen in je interieur, dan is een familie canvas poster een origineel idee. Aan de hand van je gezinssamenstelling kies je de icoontjes en vul je de namen in. Daarnaast is er ruimte voor een mooie quote, persoonlijke tekst of een citaat waarmee je de poster nóg persoonlijker maakt.

De canvas posters zijn verkrijgbaar in twee maten: 42 x 61 cm (€ 37,50) en 61 x 85 cm (€ 49,50). Een lijst kopen is niet nodig, want de posters worden geleverd inclusief een mooie houten hanger.

Voor elke gelegenheid een passend cadeau
Naast de nieuwe canvas posters vind je bij Printcandy originele houten posters. Waar voorheen alleen de geboorte- en familieposter op hout verkrijgbaar waren, is de collectie nu uitgebreid met nog veel meer ontwerpen. Kies bijvoorbeeld voor een persoonlijke naamposter of een houten poster met een leuke quote.

Over Printcandy
Creëer met Printcandy eenvoudig je eigen unieke wallprints en persoonlijke printables om je woon- of werkruimte mee te stylen. Er is ruime keus aan stoere en grappige art-prints en posters waarbij jijzelf de kleur en tekst kunt aanpassen. Dankzij de online editor zie je direct wat jij voor origineel cadeau maakt, voor jezelf of iemand anders! Slim van Printcandy: de prijs is inclusief verzendkosten voor bestellingen binnen én buiten Nederland, of je print zelf dankzij de DIY-download. De posters worden gedrukt op 300 grams papier met het FSC-keurmerk. Daarnaast kunnen de posters geprint worden op hout en canvas. Bekijk het volledige assortiment op www.printcandy.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *