by romi

Winterklaar met de gezellige woonaccessoires van By Romi

De herfst is aangebroken en dat merk je aan de korte en vooral natte dagen. Een perfecte reden om de komende tijd lekker binnen te blijven. En wat is er nou leuker dan je huis extra gezellig maken met kaarsjes en accessoires als het buiten koud is? Inderdaad. Niets! En dat vinden ze van By Romi ook. Hier vind je alles om het huis herfst- en winterproof te maken.

Sfeervolle feestdagen
Voor je het weet is het weer zover: pakjesavond! By Romi biedt alles om jouw Sinterklaasavond nét iets origineler te maken dit jaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van raamstickers of leuke cadeauzakjes? Daarnaast heeft het merk heel veel leuks voor de Kerstdagen. Creëer een winterparadijs met de kersthuisjes, hangers en houten slingers. Of geniet van heerlijke kerstkoekjes tijdens het schrijven van de kaarten en het inpakken van de cadeaus. By Romi heeft alles voor een fantastische winter!

Bijzondere cadeautjes
Ben je op zoek naar een origineel cadeau of iets lekkers voor jezelf? Dan zit je met de collectie wenscadeautjes goed. Zo zijn er aantrekkelijke potjes met een pakkende tekst en originele inhoud. Neem de heerlijke kerstthee of het pepernotenpotje. Of een glazen pot gevuld met waxinelichtjes, waarvan de tekst luidt: “Laten we kaarsjes branden en het gezellig maken”. Daarnaast zijn er wensdoosjes voorzien van een lief kaartje die je kunt neerzetten of vaasjes gevuld met een wenspoppetje in vorm van een boeddha.

Woonaccessoires van hout
Veel van de handgemaakte accessoires van By Romi zijn gemaakt van hout. En dat is geen toeval, want hout straalt namelijk warmte uit. Daarnaast past het ook nog eens bij elk interieur en laat het zich gemakkelijk bedrukken. Ideaal materiaal dus om het huis een beetje knusser te maken tijdens de donkere maanden. Zo heeft het merk een houten foto/kaart hanger, hartstikke leuk om een foto aan te hangen of te gebruiken voor de kerstkaarten. Een andere blikvanger is de Memory Shelf. Een bijzondere manier om je dierbare foto een mooi plekje te geven. Allemaal artikelen die zorgen voor een perfecte aankleding van je woning.

Over By Romi Creative Studio
By Romi is een merk in unieke woonaccessoires, opgezet in 2018 door Roy en Miranda.  De collectie accessoires onderscheidt zich door eenvoud, kwaliteit en schoonheid. Alle producten zijn met de hand gemaakt en worden door Roy en Miranda zelf verpakt. Dit maakt de artikelen uniek. De naam ‘By Romi’ is voortgekomen uit de combinatie van de twee eerste letters van beide namen. Benieuwd naar de hele collectie? Kijk dan op www.byromi-shop.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *