atelier

ATELIER: the Art of Creating

bloomon luidt de lente in met haar nieuwe voorjaarscollectie Atelier. Twaalf weken lang vieren we de lente en halen we buiten naar binnen.
De nieuwe voorjaarscollectie van bloomon is geïnspireerd door de makers en de doeners. We kijken mee met de schilders, de beeldhouwers, de meubelmakers, de tuiniers, en de bloemstylisten. Zij die ontdekken. Proberen. Maken. Creëren. Zij die met hun handen als belangrijkste tool iets moois creëren.
Paul Aguirre, director Concept & Content:
“Wij geloven dat de kunst van creëren in ons DNA zit. Of je nou een plantje stekt, een schilderij maakt of een vaas boetseert: iedereen kan simpelweg met z’n twee handen de mooiste dingen realiseren. Met onze nieuwe voorjaarscollectie ATELIER willen wij iedereen inspireren om zelf de mouwen op te stropen en ook aan de slag te gaan!”
Style director Anton van Duijn:
“Verwacht energieke stelen in sprankelende kleuren. We mixen de tulp met Ornithogalum en de Iris Apollo met de klassieke gouden voorjaarstak Salix. En experimenteren met perziktinten en babyblauwe tonen voor een verrassend effect”
ATELIER verrast met een inspirerend kleurenpalet en bijzondere seizoensbloemen. De nieuwe voorjaarscollectie is beschikbaar van 22 maart tot 14 juni via bloomon.nl.

Over bloomon
bloomon bezorgt verse seizoensbloemen rechtstreeks van de kweker aan huis. De klant kiest zelf de grootte van de bos, en ook wanneer en hoe vaak hij die wil ontvangen. bloomons stylisten ontwerpen iedere week een nieuwe bos in eigen stijl, die een verrassing blijft tot de bel gaat. De online bloemenservice werd eind 2014 opgericht door Patrick Hurenkamp, Bart Troost en Koen Thijssen. Hun missie: happiness verspreiden met bloemen. bloomon is inmiddels actief in Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Denemarken. www.bloomon.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *