Binnenkijken moderne eengezinswoning

Soms krijg je via Facebook berichtjes te zien die je meteen opvallen. Zo deelde een oud klasgenootje van mij de link van een woning die te koop staat. Als interieurfreak moest ik daar natuurlijk even naar binnen kijken en ik wist meteen dat ik deze graag met jullie wilde delen.

Persoonlijk vind ik een gietvloer een van de mooiste vloeren voor in je interieur. Wij hebben een langharige kat en een grote hond en daarbij lijkt een gietvloer mij ideaal. Lekker makkelijk schoonmaken. Daarbij vind ik de sfeer die een gietvloer aan je interieur geeft heel erg mooi. Het geeft zo’n mooie industriële look en dat is ook zo bij deze woning in Driebergen.

De woning is met een moderne look en kleur ingericht. Dit gecombineerd tot een industrieel interieur.

En niet alleen de huiskamer is met klasse ingericht ook de slaapkamer hebben ieder een eigen stijl. Een interieur welke niet misstaat in de nieuwe VT wonen.

Wil je meer foto’s zien? Of zou je hier wel willen wonen? Dat kan, de woning staat de koop: http://www.vierhoutvanwonderen.nl/Reelaan-15-DRIEBERGEN-RIJSENBURG-20160309094637921

Zolderkamer
woonkamer
woonkamer gietvloer
tienerkamer
slaapkamer
keuken
eettafel
1 voorzijdebewerkt

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *