Binnenkijken bij Jolien (Scandinavisch interieur)

Wij wonen sinds mei 2014 in onze 2-onder-1-kapwoning! Ik was erg gehecht aan ons eerste koophuisje dus toen ons nieuwe avontuur begon ben ik direct bezig gegaan met dat “warme-welkom” gevoel te krijgen in ons nieuwe huis. We zijn vaak voor het nieuwe huis langs gereden om de sfeer te proeven en te kijken. Want door er langs te rijden en te kijken kon je jezelf al zien lopen en wonen in de woning. Al gauw was het duidelijk, de muren moesten een warme kleur krijgen, grijs/bruinachtig. Omdat mijn interieur toen nogal landelijk was creëerden wij dus ook daadwerkelijk dat warme landelijke gevoel, sfeervol en gezellig! Ik wilde me namelijk direct thuis voelen in een heel nieuw huis. In de loop der maanden was ik de kleur op de muren zat en wilde ik ze zo graag wit! Ik ben chaotisch in mijn hoofd dus alles om mij heen moet wit zijn, wit straalt voor mij rust uit. Toen ik mijn man eindelijk zover had om te gaan sausen ben ik dus ook direct aan de slag gegaan en werden alle muren wit. Door wit te combineren met zwart en hout creëer je opnieuw een hele warme en natuurlijke sfeer en nu dus wat “strakker”. Ik ben zo blij met onze “witte/ Scandinavische” inrichting en hebben er nu echt een “thuis” van gemaakt!

Groetjes Jolien 
Volg Jolien op Instagram: https://www.instagram.com/huisnr19/ 

scandinavisch-interieur-jolien
 
scandinavisch-interieur-jolien-zwartwit scandinavisch-interieur-jolien-zwart-wit

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *