bibliotheekladder

Bibliotheekladder

Door de wijzigingen in de bouwvoorschriften worden de woning steeds hoger. De eisen zijn in de afgelopen jaren erg veranderd. Als je kijkt naar een jaren 30 woning dan zijn de meeste plafonds uit deze tijd ongeveer 2.30 en soms zelfs nog iets lager. Het advies op dit moment is 2.60 en dat scheelt echt een hele boel.

Het nadeel van deze hoge plafonds is dat we er helaas nog weinig mee doen. Veelal maken we gebruik van kasten en  keukens waarbij we rekening houden dat we vanaf de grond bij het bovenste kastje kunnen komen. Hierdoor laten we vaak een enorme ruimte onbenut en dat is zonde.

Dit is makkelijk op te lossen door gebruikt te maken van een kleine ladder. Nu wil je niet elke keer een ladder uit de schuur halen als je iets uit de bovenste kast of plank moet pakken daarom zijn er bedrijven die daar mooie oplossingen voor hebben.

Bibliotheekladder

Op de website van Bibliotheekladder kan je zien wat er allemaal mogelijk is als je ook echt gebruikt maakt van de hoge plafond. Mooie hoge kasten in de keuken waarin je bovenin de spullen neerzet die je niet dagelijks gebruikt. Of wat dacht je van een wand vol met mooie planken waarop je al je boeken kwijt kunt of misschien wel een mooie verzameling.

Met een mooie bibliotheekladder kom je dan makkelijk bij je spullen. Een perfect manier om meer opbergruimte in je huis te creëren.

bibliotheekladder bibliotheekladder bibliotheekladder bibliotheekladder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *