verlichting lichtkunde

Verlichting brengt een ruimte tot leven

Verlichting brengt een ruimte tot leven

Verlichting in uw woning is cruciaal. Het maakt of breekt uw interieur. Mede daarom adviseert Lichtkunde u graag over de prefecte lamp op de juiste plek. Een passend lichtplan is vaak een handig hulpmiddel om de juiste sfeer neer te zetten.

Iedere ruimte in huis of welk gebouw dan ook heeft verlichting nodig. In de ene ruimte is verlichting functioneel, in een andere ruimte schept het warmte en sfeer. Verlichting brengt een ruimte tot leven. Lichtkunde weet dat als geen ander. Tot leven brengen betekent dat we samen met u nadenken over uitlichting van bepaalde items, meedenken over de sfeerverlichting en adviseren over kleur en invalshoeken van de verlichting. ook denken we na over duurzame en energiezuinige oplossingen zodat het u uiteindelijk een besparing oplevert.

Na een oriënterend gesprek zetten we de wensen om in een maatwerk lichtplan. Zo ontstaat er een sfeerplaat die perfect aansluit op uw smaak.

Als dealer van alle toonaangevende merken kunnen we u altijd verlichting aanbieden in de stijl die bij u past. Kijk eens in onze webshop www.lichtkunde.nl om alvast de sfeer te proeven die wij bij u kunnen realiseren.

Graag komen we bij u langs voor een GRATIS adviesgesprek

hanglampen

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *