vintage borden

Vintage borden

Mary & Yve presenteert:
Vintage borden met hedendaagse twist


Vintage servies aan de muur in plaats van op de tafel? De handgedecoreerde borden van Mary & Yve doen voor schilderijen niet onder. Het duo versiert borden, schalen, en schotels met aandacht voor detail en in beperkte oplage zodat exclusiviteit gegarandeerd is. 

Servies van de bovenste plank
Het ontwerpersduo Mary & Yve creëert vintage servies met bijzondere designs voor decoratieve doeleinden. Het is niet geschikt om van te eten of uit te drinken of voor de vaatwasser. Maar de mogelijkheden zijn eindeloos met deze ware kunstwerkjes: Hang de borden aan de muur of zet ze op een bordenplank. Sier de tafel met unieke schalen en de buffetkast met schoteltjes. Etaleer ze in winkels of galerijen. Omdat de oplage nooit meer dan vijf bedraagt, zijn de serviesstukken van Mary & Yve heuse collectorsitems. Mary & Yve decoreert het servies met zorg, passie en liefde en dat is te zien.

Vintage met een hedendaagse twist
Mary & Yve bestaat sinds 2010 en staat voor handgemaakte, exclusieve en eigenzinnige producten. Hun vintage servies heeft verschillende thema’s zoals fruit, insecten of vogels en verschillende stijlen zoals steampunk, pastel of zwart en wit. Voor ieder wat wils en heel bijzonder om te geven én krijgen. Vergeet niet de speciale haakjes om de borden mee aan te muur te hangen. Ook verkrijgbaar bij Mary & Yve.

vintage borden vintage borden vintage borden vintage borden

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *