Besparen op je interieurinrichting

Besparen op je interieurinrichting

Niet iedereen heeft een groot budget voor het inrichten van zijn huis. Toch willen we allemaal een gezellig interieur. We vinden het allemaal leuk om met onze woning en tuin bezig te zijn. En daar heb je niet veel budget voor nodig. Wist je dat er hele leuke manieren zijn om te besparen op je interieur?

Kringloop

Er zijn nog nooit zoveel kringloopwinkels geweest als op dit moment. In ons dorp hebben we er al drie. Sinds de crisis enkele jaren geleden zijn kringloopwinkels booming business. Niet alleen omdat we daar goedkoop aan onze spullen kunnen komen, maar ook omdat we steeds meer willen recyclen. We vinden het vaak zonde om onze goede spullen weg te gooien. We maken liever iemand anders hier blij mee. Er zijn zelf kringloopwinkels die zoveel aanvoer krijgen dat ze soms echt nee moeten zeggen.

Kortingscodes online

Wil je liever nieuwe spullen of kan je niet vinden wat je zoekt bij een kringloop winkel? Ga online op zoek naar een kortingscode. Er zijn heel veel pagina’s waar je kortingscodes kan vinden. Kortingen die wel op kunnen lopen tot aan 30%. Op deze manier heb je een interieur van nu, maar dan wel tegen een veel lagere prijs. Zeker als je op zoek bent naar een bepaald item van een specifieke winkel loont het om even goed te gaan googlen.

Marktplaats

Vroeger was martkplaats een website waar je vooral voor kon slagen voor 2e hands spullen, maar tegenwoordig worden er ook veel nieuwe spullen op aangeboden. Spullen die mensen nog nieuw in een doos hebben staan of nog nooit gebruikt hebben. Deze spullen doen ze vaak tegen een bodemprijs weg. De spullen staan in de weg maar men wil ze niet weggooien. Ze ontvangen er liever een klein bedrag voor.

Facebookgroepen

Ons dorp heeft een eigen Facebook groep. In deze groep worden ook regelmatige items aangeboden. Items tegen een bodemprijs maar ook items die je gratis af mag komen halen. Het enige nadeel hiervan is dat het vaak gebruikte spullen zijn. Je moet het dus niet erg vinden om ze op te knappen.

En vergeet vooral de sale niet. Zo heeft Leen Bakker nu o.a. de tuinartikelen in de aanbieding. Het perfecte moment om voor een lage prijs alvast je tuinmeubelen voor de zomer van 2020 te scoren.

Het allerleukste is natuurlijk als je een mix kan maken van al deze opties. Zo creëer je met weinig budget een interieur wat helemaal bij je past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *