parasol

Bescherm je parasol tegen weersinvloeden

Wie droomt er niet van om weer in de tuin te kunnen zitten en te kunnen genieten van het warme weer. Heerlijk genieten van de warmte en bloeiende planten in je eigen achtertuin. Helaas zullen we daar nog even op moeten wachten. Daar is het nog net iets te koud voor. De winters zijn wel zachter geworden maar nog steeds kan het vriezen. En niet alleen kou maar ook de wind kan nog behoorlijk optrekken in deze periode van het jaar. 

Tuinartikelen opbergen

In de herfst en winter kan het dan ook gebeuren dat door een plaatselijk storm je tuin behoorlijk overhoop gehaald kan worden. Denk daarbij vooral aan de schutting en tuinmeubelen. Tuinmeubelen zoals losse stoelen of een kleine loungeset kunnen natuurlijk makkelijk worden opgepakt door de wind. Als je deze vast maakt heb je al minder kans op schade.
Een van de items die we ook vaak tijdens een storm kapot zien gaan is de parasol. Niet iedereen heeft plek om deze binnen op te bergen. Tegenwoordig zijn de grote parasollen erg in trek maar deze zijn vaak moeilijk op te bergen. Deze nemen, in je schuur of garage, veel ruimte in beslag. Veel mensen laten hem daarom buiten staan. Hij kan namelijk ook prima in de winter gebruikt worden, als je er heaters onder zet creëer je zo in de winter je eigen verwarmde binnenplaats. Echter pas dan wel op met water, sneeuw en wind. Deze kunnen namelijk je parasol beschadigen. 

Parasol beschermhoes

Wil je lang plezier hebben van je parasol, bescherm deze dan tegen de weersomstandigheden. Een hoes beschermt je parasol tegen weer en wind. Koop een hoes die past bij de maat en vorm van je parasol. Bij de Parasol-shop heb je een groot assortiment aan parasolhoezen. Of je nu een ronde of vierkante parasol hebt, bij deze shop zul je zeker slagen voor een goede hoes. 

Wist je dat er nog twee hele goede redenen zijn om een hoes aan te schaffen? Een parasol hoes beschermt natuurlijk ook je parasol in de zomer. De zon kan namelijk zorgen voor kleurverschil. En mocht je je parasol wel opbergen onder de carport of in de schuur dan geeft een hoes je parasol bescherming tegen vuil. 

Kortom, we hebben de parasol steeds vaker nodig. De zon laat zich steeds vaker en feller zien. Zorg er dus voor dat je een goede parasol hebt en dat je deze beschermt zodat hij lang mee kan gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *