feestelijke thema's sostrene grene

Zeven feestelijke thema’s voor jong en oud

Anna en Clara zijn gek op feestelijke gelegenheden en vieren zowel de kleine als grote momenten in het leven. Met deze nieuwe collectie hopen de zussen inspiratie voor allerlei verschillende feestelijke gelegenheden te bieden. De decoraties helpen om de sfeer te zetten en zorgen voor een geweldige ervaring met familie en vrienden.

feestelijke thema's sostrene grene

De nieuwe collectie is vanaf donderdag 5 maart 2020 in alle Søstrene Grene winkels verkrijgbaar

feestelijke thema's sostrene grene

Feestelijke decoraties voor iedere gelegenheid

Søstrene Grene’s nieuwe collectie bevat onder andere inspiratie voor thema verjaardagen, verleidelijke tuinfeesten en uitnodigende pyjamafeestjes. En voor iedereen die bezig is met het plannen van een bruiloft; de collectie biedt ook betoverende en decoratieve items voor de grote en onvergetelijke dag.

Producten met FSC-keurmerk die makkelijk hergebruikt kunnen worden

feestelijke thema's sostrene grene

Søstrene Grene vindt dat er tijdens het organiseren van festiviteiten ook rekening met het milieu gehouden moet worden, daarom biedt de nieuwe collectie veel producten die het FSC-keurmerk dragen. Het voordeel is bovendien dat veel van deze feestartikelen bewaard en op een ander speciaal moment hergebruikt kunnen worden.

feestelijke thema's sostrene grene

Onthoud dat er bij Søstrene Grene altijd feestartikelen te vinden zijn. Het zijn enkel de kleuren en ontwerpen die ieder seizoen veranderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *