Bedlampjes voor ieder interieur

Wanneer je ’s avonds in je bed ligt, dan is het zo leuk om een boek te lezen. Dit kan natuurlijk met het gewone licht aan, maar met een bed lamp is het nog zo gezellig. Niet alleen een boek lezen is zo mogelijk geworden, maar ook kan iemand gezellig wat in zijn of haar bed wat bezig zijn op zijn of haar gsm, op de laptop… Iets schrijven is ook een optie, bijvoorbeeld een dagboek bijhouden…Een ander iets is dat een bedlamp kan zorgen voor een andere sfeer in huis. De sfeer wordt niet alleen gezelliger, maar je huis ziet er ineens ook anders uit, het is verzorgder, mooier… Kortom, een bed lampje is handig, maar verzorgen ook je interieur.

Welke stijl van bedlampjes kiezen?
Er bestaan veel verschillende soorten bedlampjes. Maar wat past er nu bij welke stijl? Dat is voor iedereen natuurlijk een persoonlijke kwestie, wat de ene persoon mooi vindt, vindt de andere helemaal niet mooi en omgekeerd. Veel is afhankelijk van het interieur in je woning. Over het algemeen zou je kunnen zeggen dat wanneer je een stoere kamer hebt, een industriële lamp beter zou passen. Bij een klassieke kamer, kan men bijvoorbeeld kiezen voor een oude lamp en voor een kamer in designstijl, kan gekozen worden voor een strakke lamp. Maar opnieuw, dit is een heel persoonlijke keuze. Iemand met een designkamer kan bijvoorbeeld ook perfect kiezen voor een oude lamp om zo het effect wat te breken. Alles is een persoonlijke keuze en staat zeker niet vast.

bedlampjes

Prijs van een bed lamp
De prijs van een bedlampje is afhankelijk van de lamp die gekocht wordt, van de plaats waar die lamp gekocht wordt, van de stoffen die gebruikt worden bij deze lampjes. Kortom, er is zeer veel keuze, waardoor de prijzen ook ver uitlopen. Zo kan men perfect een bedlamp kopen voor 60 euro of minder, maar anderzijds zijn er ook bedlampen verkrijgbaar waarbij de prijzen hoger liggen, soms zelfs tot zo’n 200 euro. Opnieuw is er veel afhankelijk van de persoonlijke keuze van iemand.

Bij eventuele verdere interesse in een bed lampje, is het aangeraden vooraf goed te bedenken wat je wilt voor welk bedrag. Pas dan kan er een verstandige aankoop gebeuren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *