badkamer

Badkamer in de slaapkamer

De wekker gaat. Je ligt nog in je bed en het is donker. De dag begint, maar voor jou nog even niet. Toch zal je uit bed moeten komen. Eenmaal opgestaan begint het, de wandeling naar de badkamer. Voordat je daar bent aangekomen moeten velen van ons eerst nog trappen af, door een nog koud huis. Kortom, niet de beste manier om je dag te beginnen… Maar, zoals altijd: het kan anders! Hoe? Breng de badkamer naar je bed! Veel mensen zullen dit een gek idee vinden, maar als je de ruimte hebt waarom zou je het dan niet doen?

De dag altijd goed beginnen

Met een badkamer in/aan je slaapkamer, kun je gelijk vanuit bed de douche in rollen. De vraag is alleen hoe praktisch dit is. Het is namelijk niet de bedoeling dat je slaapkamer er te vochtig door wordt. Door je douchecabine goed af te sluiten en te voorzien van goede luchtafvoer is dit probleem makkelijk te minimaliseren.

De gulden middenweg

Vind je dit te veel van het goede, dan kun je natuurlijk ook gewoon alleen een wastafel plaatsen. Op deze manier kun je je wel even snel opfrissen als je wakker wordt of voordat je gaat slapen. Daarnaast hoef je ook niet naar de badkamer voor een glaasje water of voor het poetsen van je tanden. Veel voordelen dus en een relatief kleinere ingreep. Deze optie is veel makkelijker te bewerkstelligen als je minder ruimte hebt in de slaapkamer, maar kent wel veel voordelen.

Inspiratie opdoen?

Iets voor jou? Neem dan even een kijkje naar deze verschillende douchecabines en wastafels. Door de verschillende materialen en stijlen is er voor elk interieur wel een geschikte cabine of tafel te vinden. Houd er wel altijd rekening mee dat de producten niet in alle verschillende maten te leveren zijn, dus check altijd eerst even of je genoeg ruimte hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *