LAMPEN GEMAAKT VAN….?

Afgelopen maand kreeg ik van 2 klanten een foto doorgestuurd met de vraag of de specifieke hanglamp iets voor in hun nieuwe interieur was. En heel frappant waren het vergelijkbare ideeën. Attributen uit de betreffende ruimte (keuken, restaurant) die omgetoverd waren tot hanglamp. Voor mij de trigger om eens te zoeken wat mensen nog meer bedacht hebben op dit vlak.

KIJK EENS IN JE KEUKENKASTJES

Als je gaat googelen op ‘lamp keukengerei’ zie je een enorm aanbod van creativiteit. Je ziet legio gebruikvoorwerpen die normaal in een keukenkast staan, die zijn omgetoverd tot lampen.

lampen

MILIEUBEWUSTE PETFLESSEN LAMP

Je zou het op het eerste oog niet zeggen, maar de lampen hieronder zijn van PET-flessen gemaakt. Het zijn zo echt fantastische objecten geworden en nog goed voor het milieu.

(www.want.nl)

EN WAT TE DENKEN VAN HELMEN? OF SERVIES?

Ik zag zelf een half jaar geleden boven een bar van het clubgebouw honkbalhelmen hangen. Na wat googlen kwam ik andere varianten tegen.

(www.aliexpress.com)

Ook met serviesgoed kun je je lekker uitleven. Misschien vind je de koffiekopjes van oma wel heel erg lelijk, dit is misschien wel een oplossing.

(www.leuuk.nl)
En zo zijn er uiteraard nog veel soorten meer.

Tot in december!

MARIE-JOSE SCHREIBERS

06 41 78 93 52  [email protected]

Bezoekadres:   Sonseweg 39  5681 BH  Best
Postadres:        Hortsedijk 65  5708 HB  Helmond

www.puurbinnen.nl

       

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *