Back to the gym

We kunnen er eigenlijk al een lange tijd niet meer omheen; die hippe healthy en fitte levensstijl die werkelijk overal wordt gepromoot. Van sapjes en superfoods tot aan de talloze body challenges op Facebook, iedereen lijkt ermee te zijn geïnfecteerd zodra het eerste zonnestraaltje doorkomt en de rokjes weer aan mogen.

Ook in de fashion wereld kom je veel op de sport geïnspireerde items tegen die de ‘streetstyle’ compleet maken. Denk aan de felgekleurde sneakertjes, de oldschool bomberjasjes en sportieve bikini’s en badpakken.

Uiteraard kan deze trend het interieur niet overslaan! Volgens ons komt de echte trend pas in de zomer van 2016, dus nog voldoende tijd om de winkels af te struinen en je huis ‘gymproof’ te maken.

Bij back to the gym denk wij vooral aan het gebruik van materialen als blank eiken, cognac kleurig leer en scheepstouw. Als decoratie in je woon- of slaapkamer mogen een oude bok, bokshandschoenen of een schommel niet ontbreken! Hieronder wat fijne producten en projecten waarmee je de gym in huis haalt.

gym in je interieur

https://somospetit.wordpress.com/2014/02/28/olor-a-madera-2/

kapstok

http://desinpapa.blog.fc2.com/blog-entry-14.html

De oude klimrekken zijn hier prachtig gebruikt als afscheiding in een modern interieur. De ringen zijn thuis makkelijk toe te passen als garderobe, paraplu hanger, handdoekhaak of om de pronkstukken uit je kast te showen.

lockerkast

http://www.fashionsquad.com/a-gorgeous-swedish-home/

matten

http://carlaaston.com/designed/arc-lamp

Hier kun je zien hoe de gym items kunnen opgaan in elk interieur, of het nu een klassieke of moderne uitstraling heeft. Door de materialen goed te combineren en de kleuren op elkaar af te stemmen worden ze onmisbaar in je woon-, slaap- of werkkamer.

leren bandjes

http://happymountain.dk/category/giveitaway/

leren kapstok

http://www.showhome.nl/inspiratie/wandhaak-van-hout-en-leer-3/

Ook in de details zijn de materialen en producten goed toe te passen. De leren handvatten zijn eenvoudig te bevestigen aan bestaande kussens of bijvoorbeeld te gebruiken als handvat aan bestaande kasten.

P.S. We hebben geprobeerd je niet aan te sporen om te gaan bewegen, maar mochten deze leuke items voor in huis je toch hebben geïnspireerd om aan de slag te gaan? Hieronder ook een paar afbeeldingen van the ultieme vintage gym; GYMREBEL in Maastricht, onderdeel van bedrijfsverzamelgebouw De Werkplaats Maastricht!

Zie meer op www.gymrebel.nl en www.de-werk-plaats.nl.

gymen

de werkplaats

Geschreven door Maike & Luca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *