Geniet na van je vakantie met een tuinposter in je tuin

Nog even en wij vertrekken voor drie weken naar Italië. We gaan drie weken rondtrekken. Eerst verblijven we een week aan het Gardameer, dan een week in Toscane en onze laatste week brengen we door vlakbij Rome. En als we bij het Gardameer zijn gaan we ook nog een dag doorbrengen in Venetië.

Nu lijkt het nog erg lang maar ik weet ook wel dat die drie weken zo voorbij zijn. Dit is echt een reis waar we al heel lang naar uitkijken en waar we al lang geleden begonnen zijn om deze te plannen. Dat herken je vast wel als jezelf een reis gepland hebt naar een van je droomplaatsen. Je bent lange tijd bezig met de voorpret en baalt dan als de reis voorbij is.

Gelukkig zijn er de foto’s nog zullen we dan maar zeggen. Maar er is nog een leuke manier om langer van je vakantie te genieten. Je kan namelijk een mooie tuinposter ophangen met het beeld van je vakantie. Zo is er bijvoorbeeld deze prachtige poster van Venetië:

tuinposter italie

Maar ook als je dit jaar mooie verre oorden hebt bezocht en daar genoten heb van heerlijk witte stranden kan je deze sfeer terug laten komen in je tuin. Zeker als je deze poster combineert met een heerlijke hangmat en een paar mooie bamboes ernaast.

tuinposter strand

En zelfs als je “gewoon” genoten hebt aan de Hollandse stranden kan je met een tuinposter nog lang nagenieten van die heerlijk tijd aan de kust. Mijn schoonouders hebben een caravan in Zeeland staan en als ik deze foto zie krijg ik meteen weer het gevoel dat ik in Zeeland ben.

tuindoek hollandse kust

Kortom geniet van je vakantie maar geef jezelf ook dat extraatje in je tuin (je kan zelfs je eigen foto’s laten afdrukken op een tuindoek) waardoor je met je hele gezin nog lang na kan genieten want niets is fijner dan mooie herinneringen ophalen en daarbij je goed en gelukkig voelen.

Fijne vakantie toegewenst.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *