vt wonen

8 nieuwe vtwonen Stijl Studio’s exclusief bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal

vtwonen Stijl Studio’s presenteren nieuwe woonstijlen, trends en materialen van najaar 2019

Zutphen, september 2019 – Eijerkamp presenteert vanaf half september acht gloednieuwe vtwonen Stijl Studio’s in haar woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. In de Stijl Studio’s presenteert de woonwinkel de nieuwste woontrends, meubels, materialen en kleuren, vertaald naar de woonstijlen van dit najaar. De vtwonen Stijl Studio’s zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met vtwonen en vanaf 22 september elke zondag om 19.00 uur te zien op SBS6 in het tv-programma vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’.

Acht woonstijlen & woonoplossingen

Woonliefhebbers ontdekken in de vtwonen Stijl Studio’s acht uiteenlopende woonstijlen: Basic, Bohemian, Design, Industrieel, Klassiek, Landelijk, Romantisch en Vintage. Behalve de nieuwste woonstijlen vind je dit najaar ook creatieve woonoplossingen in de vtwonen Stijl Studio’s: van innovatieve televisie-oplossing tot thuiswerkplek en stijlvolle kinderhoek. Met de woonoplossingen speelt de woonwinkel in op veel gestelde woonvragen van hun klanten.

Marloes Peters, Creative Director bij Eijerkamp Retail Groep: “In de vtwonen Stijl Studio’s dompelen we woonliefhebbers onder in verschillende woonstijlen. Van een groen landelijk interieur tot een ingetogen basic woonruimte: in onze vtwonen Stijl Studio’s vind je de woonstijl die bij jou past! We mixen en matchen er hartlustig op los en combineren verschillende woonmerken van Eijerkamp, LOTS citystore eijerkamp en CILO. Zo ontwerpen we in elke woonsmaak en voor ieder budget een passende woonsfeer waar jij je heerlijk thuis voelt!” 

Alle nieuwe vtwonen Stijl Studio’s en make-overs zijn vanaf 22 september 2019 te zien op https://www.eijerkamp.nl/stijlstudios/

vtwonen

Eijerkamp & vtwonen
Een gedeelde passie voor interieur, vormgeving en trends is het recept voor onze jarenlange samenwerking met vtwonen. Als vaste partner van het woonprogramma zijn de Stijl Studio’s en vtwonen collectie niet meer weg te denken uit onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

De vtwonen Stijl Studio’s, exclusief te zien bij Eijerkamp, zijn bekend van het tv-programma vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’ dat vanaf zondag 22 september 2019 elke zondag van 19.00 tot 20.00 uur op SBS6 te zien is.

Persoonlijk interieuradvies

Met je interieur laat je zien wie je bent. De interieuradviseurs van Eijerkamp begrijpen dat als geen ander. In een persoonlijk interieuradvies vinden de interieuradviseurs oplossingen voor al jouw woondilemma’s. Van indelingsplan tot kleurenplan, de juiste meubels, accessoires en verlichting in elke woonstijl en voor elk budget: bij Eijerkamp selecteren ze speciaal voor jou de mooiste meubels om jouw droominterieur te creëren. In de woonwinkels in Zutphen & Veenendaal staan de interieuradviseurs dagelijks voor je klaar om al je woonvragen te beantwoorden. Meer weten of een afspraak maken? Neem een kijkje op eijerkamp.nl/interieuradvies

over Eijerkamp: ruim 150 woonmerken onder één dak
De nieuwste trends en de mooiste woonmerken hebben wij bij Eijerkamp voor jou geselecteerd. In Hanzestad Zutphen en in het centraal gelegen Veenendaal én online kies je voor je eigen woonstijl. Laat je verwonderen in ons woonwinkel warenhuis met ruim 150 woonmerken en drink een kop koffie met onze adviseurs. We staan dagelijks bij Eijerkamp, CILO en citystore LOTS voor je klaar om je droominterieur te realiseren. In elke woonstijl en voor elk budget. Want thuis begint bij Eijerkamp.

Het familiebedrijf Eijerkamp werd in 1928 opgericht en wordt gerund door Evert-Jan en Hans-Jaap Eijerkamp. De dochters van de Eijerkamp broers, Lotte, Marloes en Lisanne Eijerkamp zijn ook werkzaam in het dynamische Retail bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *