Boomstamtafel Live Edge

6x de leukste kloostertafels voor je woonkamer

Bij een nieuwe huis horen nieuwe meubelen. Een van de items die wij gaan vervangen is de eettafel. Nu hebben we een eettafel met een glazen blad en ijzeren onderstel. Deze tafel zijn we beide zat en we willen iets nieuws. De tafel heeft als enige voordeel dat hij uit kan schuiven. Ideaal want standaard staat hij als 4 persoonstafel tegen de muur en is dus uitschuifbaar tot een grote tafel. In het nieuwe huis hebben we meer ruimte dus daar komt dan ook een grote tafel.

Wij hebben geluk want we krijgen een prachtige tafel en hoeven dus niet zelf op pad. Voordat we wisten dat we deze tafel zouden krijgen hadden we wel al rondgekeken. Ons oog was gevallen op een mooie boomstam/kloostertafel. Mocht jij ook van dit soort tafels houden dan heb ik een paar leuke tafels voor je op een rijtje gezet. 

 1. Eettafel Leros | Eiken

  eettafel leros eiken

 2. Klooster Eettafel Zwolle, grenen

  Kloostertafels

 3. Boomstamtafel Kos, geborsteld Eiken

  Boomstamtafel Kos | Geborsteld Eiken

 4. Eettafel Santorini, eikenEettafel Santorini
 5.  Eettafel Rocco

  Eettafel Rocco

 6. Boomstamtafel Live Edge
  Boomstamtafel Live Edge

In eerste instantie vond ik de eettafel Rocco erg leuk. We willen namelijk graag een bankje bij de tafel. Aan een zijde stoelen en aan de zijde van de muur een bankje. Bij de rocco is een bijpassend bankje te bestellen. Nu we een tafel krijgen komt er een stoffen bank tegen de muur.

Mijn tip voor het uitzoeken van je eettafel:

 • Kijk goed naar de grote van je gezin
 • Bedankt goed waar je de tafel voor gebruikt. Gebruiken je hem ook om bv. aan te werken of aan te knutselen dan is een tafel met een lade wel handig.
 • Kies het juiste materiaal. Een houtsoort welke je moet oliën is niet handig als je kleine kinderen hebt. Bij deze houtsoorten trekken de vlekken er vaak snel in.
 • Maar kies bovenal wat je mooi vindt. Je zit er vaak genoeg aan en het oog wil ook wat.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *