interieur

3 tips om je interieur goedkoop op te frissen

Het interieur van je huis is de plek waar jij je op je gemak voelt, en waar je lekker kunt ontspannen na een lange dag. Je hebt waarschijnlijk veel moeite gestoken om de perfecte kleur op de muur te krijgen, de juiste soort en kleur vloer te leggen en vervolgens heb je het aangekleed met de meubels en accessoires die je mooi vindt. Maar na een tijdje gaat het misschien alweer vervelen. Een nieuwe bank of vloer is dan een duur grapje. Er zijn goedkopere manieren om te wisselen van interieur! We geven je drie tips.

Tip 1: De dure dingen moeten tijdloos zijn

Het is erg duur om een bank of vloer te vervangen. Daarom is het niet handig om hiervoor een gek kleurtje of vreemd design te kiezen. Kies daarom altijd voor een neutrale kleur waardoor het overal bij past. Ook voor je meubels geldt dat je niet voor een heel afwijkende stijl moet kiezen zodat het nooit misstaat. Wees ook voorzichtig met kleuren. In tip 2 en 3 zie je hoe je heel makkelijk kunt wisselen van kleur.

Tip 2: Geef de muur een ander kleurtje

Een makkelijke en goedkope manier om met andere kleuren te werken in je huis is een ander kleurtje op de muur. De trends hiervan wisselen per jaar en zelfs per seizoen. Als je het handig indeelt heb je binnen een paar uurtjes een compleet andere kleur in je woonkamer. Staat perfect bij die neutrale bank en vloer die je hebt uitgekozen!

Tip 3: Ansichtkaarten en posters maken je interieur af

Een hele goedkope oplossing om wat meer kleur of leuke prints in je interieur te brengen. Door een aantal lijsten te kopen die ook neutraal zijn kan je deze oneindig gebruiken. Hoe gaaf is het om hier leuke ansichtkaarten of posters in te doen? Het kost vrij weinig en er zijn heel veel webshops die dit voor een zacht prijsje aanbieden. Wil je helemaal origineel zijn dan kan je natuurlijk ook je eigen kaarten of posters ontwerpen. Hiervoor moet je wel een beetje handig zijn met ontwerpprogramma’s. Als je een ontwerp klaar hebt dan kan je deze prints heel goedkoop laten afdrukken bij een online drukker zoals PeterPrint. Zo heb je weer eens wat anders aan de muur hangen dan de Ikea foto van New York. Het mooie is dat je de ansichtkaarten en posters al in oplage 1 kunt bestellen en je goedkoop meerdere ontwerpen tegelijk kan bestellen.

Met deze tips krijg je snel en goedkoop weer een nieuw interieur! Succes met stylen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *