bijzettafeltje

6 x de leukste bijzettafels voor je woonkamer

Flexibiliteit en je eigen identiteit, we leven in een tijd waarin deze begrippen heel belangrijk zijn. Tijdens ons werk, onze kleding, vriendengroep, maar ook bij ons interieur. We willen onszelf graag echt thuis voelen en natuurlijk regelmatig ons interieur een beetje veranderen. Die verandering komt door onze stemming, het weer, de seizoenen of misschien ook wel onze wispelturigheid. Het is leuk als je interieur mee kan veranderen. Ideale meubels waarmee je jouw interieur gemakkelijk en zonder ingrijpende maatregelen kunt veranderen zijn bijzettafels. We zetten daarom de zes leukste modellen van Trendymeubels.nl voor je op een rij.

  1. De Bijzettafel Set Selena

3 is beter dan 2 en nog beter dan 1! Deze set is het beste van het beste. De Bijzettafel Set Selena heeft een opengewerkte structuur waardoor de tafeltjes heel luchtig zijn. In de bijzettafels kun je woontextiel op een leuke manier opbergen.

selena bijzettafel

  1. De Bijzettafel Tobber

Een apart ontwerp dat is gemaakt van hout en staal. Door de handige handvaten is de Bijzettafel Tobber gemakkelijk te verplaatsen. Wel zo belangrijk als je aan de slag gaat om je interieur te veranderen. Het open vak is leuk om tijdschriften in neer te leggen.

bijzettafeltje

  1. De Bijzettafel Set Mabel

We geven toe, als je een echte Rotterdammer bent passen ze waarschijnlijk niet bij jouw smaak. Toch is de Bijzettafel Set Mabel heel populair. Het stoere ontwerp en de handige opbergfunctie zijn echt geweldig.

  1. De Bijzettafel Set Steel

Deze set is niet alleen heel stoer, maar ook heel praktisch. De tafelbladen hebben namelijk een uitsparing voor je beker, mok of glas.  De Bijzettafel Set Steel past heel goed bij een klassieke of stoere woonsmaak.

bijzettafeltjes

  1. De Bijzettafel Timba

Deze bijzettafel is heel minimalistisch vormgegeven. De Bijzettafel Timba is heel uniek omdat het tafelblad is gemaakt van in zand gegoten metaal. Ieder model heeft daarom een eigen patroon.

  1. De Bijzettafel Set Venco

Een leuk combinatie van kleuren en materialen. De Bijzettafel Set Venco is de vrolijkheid zelve. Dankzij de ronde vorm kunnen deze bijzettafels zorgen voor een leuk contrast tussen je rechthoekige meubels.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *