histor krijtverf

Histor introduceert ONE by Histor Krijtverf

Deze nieuwe variant is perfect te combineren met ONE decoratieve wax

Histor introduceert ONE by Histor Krijtverf & Wax. Dit is een mooie aanvulling op de huidige verflijn, bestaande uit hoogwaardige muurverf en lak, die exclusief via verfspeciaalzaken wordt verkocht. Het kleurenpalet van ONE Krijtverf bestaat uit 16 poedermatte kleuren die perfect op elkaar zijn afgestemd.

Fabienne Bruyninckx, Designer en Kleurexpert Histor: “We zien een enorme toename in populariteit van matte verfsoorten. Dit resulteert vanuit de trend dat mensen steeds meer rust en kalmte om zich heen willen. Hoe matter de glansgraad hoe minder lichtreflecties en prikkels er ontstaan voor onze waarneming van de sfeer in een omgeving. Daarom hebben we Krijtverf toegevoegd aan de exclusieve ONE by Histor verflijn. De 16 poedermatte kleuren waarin deze verf beschikbaar is passen helemaal bij de gevoelens van deze trend.”

 histor krijtverf

ONE by Histor Krijtverf

ONE Krijtverf is een verf op waterbasis met natuurlijke pigmenten waaraan krijt is toegevoegd. Dit geeft de verf na het aanbrengen een prachtige poedermatte uitstraling. De krijtverf is uniek omdat het op muren, meubels en accessoires gebruikt kan worden. Door de verf op verschillende manieren aan te brengen kunnen diverse effecten gecreëerd worden zoals; doorschuureffect en verouderd/antiek effect. Naast de 16 nieuwe kleuren kan de krijtverf ook in de ruim 90 kleuren van de ONE by Histor collectie gemengd worden.

ONE by Histor Wax

Deze ook nieuw geïntroduceerde decoratieve wax is speciaal geschikt om te gebruiken over ONE Krijtverf. De wax kan voor meubels en accessoires worden gebruikt en is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: Brons, Wit en Grijs.

ONE by Histor Spalter

De ONE Spalter is een dunne, platte en stugge kwast. Door Krijtverf met deze kwast aan te brengen, ontstaat een mooi rustiek effect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *