klok

2014 is het jaar van de klok op Wanddecoratiestore

2014 is het jaar van de klok op Wanddecoratiestore.

Er zijn zo veel prachtige exemplaren van dit woonaccessoire beschikbaar op de markt, dat het zonde is ons aanbod te beperken. Het is immers ook een decoratie-item waarin je naar hartenlust kunt variëren. De stijl die je zoekt voor een klok in de woonkamer, hoeft niet per se dezelfde te zijn voor die van je keuken of studeerkamer. Elke leefruimte in je huis verdient een verschillend type wandklok. Van bijvoorbeeld strak in die woonkamer, landelijk in de keuken, tot vintage voor de studeerruimte.

Meer, veel meer en een meer divers aanbod, is dan ook ons doel in 2014.

Net voor de jaarwisseling en in de loop van februari, hebben we ons aanbod al uitgebreid. Je zal zien, het is haast onmogelijk om geen klok te vinden die bij je past. Bovendien proberen we nog steeds om onze klokken zo budgetvriendelijk mogelijk te houden. Veel klok, voor een eerlijke prijs. Dat is wat we zoeken wanneer wij zelf op klokkenjacht gaan.

Wat zijn nu de trends in klokkenland voor 2014?

Wel, waar de houten klokken het het afgelopen jaar moesten afleggen tegen hun metalen broertjes, zijn ze meer dan ooit terug van weggeweest.

Bovendien blijft een grote klok HOT! Niet dat we van mening zijn dat het merendeel van de Nederlanders en Belgen een gezichtsprobleem heeft, maar decoratie – en tot nader order is en blijft een klok een decoratie-item – vult maar beter je wanden. Dat maakt de boel in 1 klap heel wat gezelliger.

Ook retro en vintage spullen, waaronder dus ook klokken, blijven hip. Je zal op Wanddecoratiestore dan ook heel wat wandklokken terugvinden die totally seventies zijn. Geef toe, die uitgesproken, felle kleuren maken een mens toch gewoon vrolijk? Het leven is al grijs genoeg in onze lage landen.

Over kleur gesproken trouwens, ook dat zal je vaak terugvinden in de klokken op onze shop: kleurrijke accenten die het geheel een speelse, decoratieve toets geven, zonder het gevoel voor stijl en elegantie uit het oog te verliezen.

Ook benieuwd naar ons aanbod? Neem gauw een kijkje op de klokkenpagina van Wanddecoratiestore Nederland of op die van Wanddecoratiestore België.

Tot shops!

Het Wanddecoratiestore-team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *