muursticker coffee

Enorm veel keus in muurdecoraties

Enorm veel keus in muurdecoraties

Afbeeldingen op canvas kent iedereen al een tijd, maar wat dacht je van afbeeldingen op glas, op hout of op hardschuim? Zelfs afbeeldingen op geborsteld aluminium, muurprints en acrylglas zijn mogelijk bij de specialist van Nederland op het gebied van muurdecoraties: wallart-deco.nl

Op de site vind je een enorm assortiment en dagelijks worden er nieuwe artikelen toegevoegd. In allerlei soorten en maten zijn de wanddecoraties beschikbaar. Van kinderkamer muurstickers tot fraaie glasschilderijen voor in de woonkamer of keuken. Een meesterwerk van Van Gogh aan je muur? Ook die kun je vinden bij wallart-deco.nl. Deurstickers, behang, canvas en 3D decoratieletters heeft wallart-deco ook volop. Vind je niet wat je zoekt? Wallart-deco maakt gratis en vrijblijvend een ontwerp op maat voor jou!

Hardschuim en acrylglas kan ook buiten worden toegepast. Dus heb je een saaie (of lelijke) muur in jouw tuin? Verfraai deze dan in een handomdraai met een van de prachtige afbeeldingen. Het is ook mogelijk om je eigen afbeelding of tekst op een van de vele ondergronden te laten produceren. Zo kun je jouw unieke muurdecoratie laten ontwerpen, gratis en vrijblijvend.

Wallart-deco.nl heeft het grootste assortiment muurdecoraties van Nederland en de verzendkosten bedragen maar € 3,90. Verras iemand met een mooie tekst of afbeelding of trakteer jezelf. Met de kortingscode ‘welkom’ ontvang je nu € 5,- korting op je bestelling. Veel plezier met shoppen en succes met kiezen!

behang olifanten

 

muursticker fee

 

muursticker panda

 

Spaghetti_Pomodoro_Muurprint_Panorama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *