10x leuke ideeën met washi-tape

Misschien heb je wel eens van washi tape gehoord of misschien lees je deze term hier voor het eerst. Maar washi tape (ook wel masking tape genoemd) is een super leuk product om te hebben en dingen snel en gemakkelijk op te vrolijken.

Washi tape is eigenlijk een soort plakband, maar dan met een super leuke of mooie kleur, of zelfs met allemaal printjes. Van geometische printjes tot figuurtjes, er zijn er zo veel!
Maar wat kun je hier nu mee zul je denken. Je kunt het natuurlijk gebruiken om bijvoorbeeld je agenda een flinke vrolijkheids boost te geven of een fotoboek helemaal vol te plakken. Maar je kunt er ook super leuke dingen mee doen voor in het interieur! Zo word het bijvoorbeeld gebruikt om apparaten zoals koelkasten of wasmashines op te leuken. Ook zie je wel eens dat deuren worden volgeplakt, en is het een snelle en makkelijke manier om foto’s of posters op te hangen. Maar er zijn ook enorme creatievelingen die een prachtig figuur op de muur weten te plakken, of zelfs een hele wand een bepaald patroon weten te geven.
Het voordeel van deze washi tape is, dat gemakkelijk te gebruiken is. Je hoeft het immers alleen maar op te plakken. En wanneer je het bijvoorbeeld op de wand gebruikt, kun je het er altijd weer af halen als je het niet leuk meer vind. Een ander fijn bijkomend dingetje is: het is makkelijk verkrijgbaar en niet eens duur! Zo kun je het bij veel verschillende webshops krijgen, of kun je zelfs leuke tapes halen bij Hema. Zo kun je voor een paar euro je hele interieur een flinke oppepper geven! Daarom zocht ik 15 leuke ideeen om zelf te doen met washi tape. Veel plakplezier!

Meer lezen van mij?
www.jlife.nl 

  1. Je wasmachine pimpen

wasmachine pimpen

Buzzfeed

2. Teksten op je muur maken

 letter op je muur maken

Babble

3. Vogel op je muur maken

vogel op de muur

Kutchetcouture

4. Deur pimpen met tape

deur pimpen tape

Tretoen

5. Slaapkamer skyline maken

slaapkamer skyline

Buzzfeed

6. Geometrische kunst maken

washi-tape-6

Pinterest

7. Ikea keukentrapje pimpen

washi-tape-7

Familjenbahne

8. Lijnenspel

washi-tape-8

Lonny

9.

washi-tape-9

Katharina1704

10. Koelkast pimpen

washi-tape-10

Buzzfeed

Meer wooninspiratie van Janet:

Meer tips voor het inrichten van je huis:

 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *