schoolborfverf keuken

Zwarte keuken

Vandaag is ….

Veel mensen wonen in een huurwoning of hebben een woning gekocht waarin een oude keuken zit. Een keuken is een grote kostenpost en vaak niet een van de 1e dingen waar je geld voor overhebt als je een nieuwe woning betreft. Meestal besteed je als 1e geld aan verf, behang en misschien een nieuwe vloer en komen de vernieuwing van je keuken en/of badkamer op een wensenlijstje te staan.

Schoolbordverf

Toch is het erg vervelend om tegen een lelijke keuken aan te kijken. Nu kan je er voor kiezen om je deurtjes te beplakken met plakplastic of je kan je deurtjes verven. En juist met verf kan je iets heel bijzonders creeren. Kies voor zwarte schoolbordverf om je keuken opnieuw te verven. Het leuke aan het verven van je keuken op deze manier is dat je ook iets op je kastjes kan tekenen.

Boodschappenlijstje

Kies een kastje uit waar je standaard je boodschappenlijstje op zet. Maak je een product op zet deze dan gelijk op je kastje zodat je zeker weet dat hij niet vergeten wordt tijdens het boodschappen doen. Geef je kind ook een kast deurtje ter beschikking zodat hij/zij er elke keer een mooie tekening op kan maken.

Om je zwart schoolbordverf keuken af te maken zou je deze kunnen combineren met een mooi houten werkblad. Helaas zijn schoolborfverf en een houten werkblad ook niet goedkoper maar het is nog altijd goedkoper dan wanneer je een complete nieuwe keuken moet neerzetten. En daarbij is het ook nog eens een keuken die je zelf gecreerd hebt en met mooie teksten nog meer je eigen kan maken.

Bron keuken: Myscandinavianhome

schoolbordverf
Bron: http://stijlidee.wordpress.com/2013/11/11/binnenkijken-in-een-jaren-30-huis-in-vintage-stijl-in-zeist/

 

schoolbordverf wand
Bron: http://missmustardseed.com/2012/02/writing-on-the-walls/
gedicht schoolbordverf
Bron: http://www.pinterest.com/pin/514465957404989648/

 

Schoolborfverf tekst
Bron: http://missmustardseed.com/2012/02/writing-on-the-walls/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *