Zwart witte keukenaccessoires

De meest aangeschafte keuken is een witte keuken. Gevolgd door een zwart, grijze of een keuken van hout. Maar weinig mensen durven voor kleur te gaan in de keuken. Zwart wit geeft veiligheid. En er is al genoeg kleur in de keuken. Je groente mand ligt vol kleur. En 99% van de producten die we kopen voor in de keuken zitten in een verpakking vol kleur. Daarom is zwart wit een goede basis voor je keuken.

Ik heb de leukste zwart witte keukenaccessoires voor je verzameld.

1. Theedoeken:

Een van de meeste gebruikte artikelen in de keuken zijn de theedoek, de handdoek en de vaatdoekjes. En hierin zijn echt de leukste szwart/wit versies te vinden. Wat dacht je van deze van Bloomingville? Te koop bij VT wonen

bloomingville theedoeken

Of ga voor dierlijk met de theedoeken van ByNord, te koop bij Twee21

bynord theedoeken

En voor degene die van scandinavisch design houden is er de triangle theedoek van Ferm Living, te koop bij Wonen met lef.

ferm living theedoek

2. Afdruiprek

Vindt jij de meeste afdruiprekken ook zo afschuwelijk. Ik snap wel waarom de meeste mensen meteen gaan afdrogen want het gemiddelde afdruiprek verdient geen schoonheidsprijs. Dit rek van Umba (o.a. verkrijgbaar bij Fonq en Lil.nl) mag best gezien worden.

afdruiprek

3. Dienbladen

Thee, koffie en drankjes je kan er van alles op serveren maar eigenlijk is het best zonde want daarmee verberg je het mooie sterren design. Te koop bij Misterdesign.

dienblad zwart wit

Een ster heeft dit dienblad wel verdiend. Prachtig te combineren met andere zwart wit items maar ook fantastisch met hout. o.a. te koop bij VT wonen

dienblad ster

ster dienblad

Druppels genoeg in de keuken dus dit dienblad van Nama past daar prima bij, verkrijgbaar bij LivvLifestyle

dienblad

4. Muursticker keuken

Een kale muur in de keuken kan je altijd opvrolijken met een gezellig muursticker. Op internet kwam ik een paar leuke tegen zoals deze Hollandse van Mooi op de muur. Voor iedereen die gek is op boerenkool en hagelslag.

muursticker keuken

Een sticker met een recept doet het altijd goed in de keuken.Deze met het heerlijke recept voor Tiramisu is verkrijgbaar bij kamer26. Het gevaarlijke is wel dat je straks die recept kan dromen en standaard elke weekend tiramisu staat te maken. Maar of dat nu zo vervelend is.

muursticker recept

Nog een leuke sticker van Muurteksten.nl om een kale muur in de keuken mee op te vrolijken. Deze is ook erg geschrikt voor boven de eettafel.

muursticker keuken

5. Schorten

Nog een van de onmisbare items in de keuken. Ik gebruik regelmatig een schort. Ten eerste omdat ik ’s avonds nog weleens afspraken heb en zo mijn outfit schoon hou en ten tweede om mijn kleding te behouden van vetvlekken die er niet meer uit te krijgen zijn. Het is wel altijd even opletten dat ik ook zonder schort de deur uit ga want in mijn haast vergeet ik dat weleens. Sommige van onderstaande schorten zouden mijn vergeetachtigheid wel waarderen. Ze zijn naast functioneel nog leuk om te zien ook.

Dit schort van Kiem bijvoorbeeld. Daar wil je best mee gezien worden.

schort Kiem

Bron 1e foto: Nordicdays

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *