Bureaustoelen voor lange mensen

Soms kan het lastig zijn voor lange mensen om een geschikte bureaustoel te vinden. Laat staan dat ze überhaupt weten dat ze eigenlijk een betere bureaustoel nodig hebben. Mensen werken al jaren lang bij hetzelfde bedrijf, op dezelfde bureaustoel en hebben nergens last van, totdat zich klachten beginnen voor te doen.

Bureaustoel lange mensen blauw

bureaustoel

 

De betere bureaustoel voor lange mensen

Er wordt niet meteen gedacht aan een betere bureaustoel omdat men er al zolang op zit. Een bureaustoel voor lange mensen kan een moeilijke opgave zijn maar er zijn modellen die er speciaal voor gemaakt zijn. Zoals de Aergo 247 ARBO stoel.

Deze bureaustoel is voorzien van een ARBO keurmerk waardoor het één van de beste bureaustoelen is die u zich kunt wensen. Doordat de stoel verstelbaar is op een aantal verschillende manier, kan het helemaal worden aangepast aan de lengte van het lichaam. Denk bijvoorbeeld eens aan de hoogte van de zitting, de armsteunen, de diepte van de zitting, de rugleuning en nog veel meer.

Effectiever werken

Dat een ergonomische bureaustoel allerlei instellingen en aanpassingen kan ondergaan is een vereiste van de ARBO. Op deze manier kan een bureaustoel namelijk helemaal aangepast worden aan het menselijk lichaam.

bureaustoel lange mensen comfort

bureaustoel lange mensen

 

Minder klachten betekend beter werken en ook effectiever werken. Dit bevordert niet alleen de werksfeer voor u zelf maar ook voor de werkgever.

De Aergo 247 ARBO is een kwalitatieve en eenvoudige stoel die in elke kantoorinrichting niet zal misstaan. Belangrijk voor u maar vooral belangrijk voor de werkgever.

Ga voor meer informatie naar www.bureaustoelexpert.nl

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *