Zwart in de kinderkamer

Niet een van de eerste kleuren waar je aan denkt bij het inrichten van de kinderkamer En toch is zwart een erg leuke kleur voor de kinderkamer. Je kan namelijk met zwart alle kanten op.  Wil je op een veilige manier zwart toevoegen aan de kinderkamer verf dan een wand of deel van de muur met schoolbordverf. Kan je kind lekker kliederen.

Zwart/wit kinderkamer

Durf je meer dan kan je kiezen voor een basis met zwart en wit. Bij deze kleuren kan je dan een thema kiezen. Kruisjes, dieren, sterren en zo zijn er nog veel meer thema’s te bedenken.

zwart wit kinderkamer

Bron: Foreverlovecom

zwart wit kinderkamer

Bron: Pikkupikkupisaroita

opbergzak kinderkamer

Bron: Etsy

zwart wit jongenskamer

Bron: Thebooandtheboy

Kleuren toevoegen

Vind je zwart wit wel leuk als basis maar wil je je kinderkamer inrichten met meer kleur dan kan je deze makkelijk toevoegen. Wat dacht je van groen.

groen zwart kinderkamer

Bron: Bibelotte

zwart kinderkamer

Bron: Flexa

zwart gestreepte kinderkamer

Maar ook kleuren als roze, geel en rood kan je erg goed gebruiken om kleur toe te voegen. Je kan dit doen door een gekleurde kinderkameraccessoires zoals een dekbedovertrek maar je kan er ook voor kiezen om een muur in een contrasterende kleur te verven. Of leg eens een vloerkleed in een kleur neer. Heeft je kind gelijk een lekker warm plekje op te spelen.

zwarte kinderkamer met rood

Bron: Owensolivia

kinderkamer met zwart en geel

Bron: Riazzoli

kinderkamer zwart en blauw

Bron: Prodesign.od.ua

babykamer geel zwart

Bron: Welke

About Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *