app ikea

ZORGELOOS WINKELEN DANKZIJ VERNIEUWDE IKEA STORE APP

  • IKEA Store app is je persoonlijke shoppingpartner
  • Ondersteunt je bij het winkelen in iedere IKEA vestiging
  • Gratis beschikbaar via Apple App Store en Google Play

Altijd je boodschappenlijst en lokale aanbiedingen bij de hand en nooit meer zoeken naar productinformatie. Zomaar een aantal voordelen van de vernieuwde IKEA Store app, die vanaf vandaag live is. Met de app op je smartphone of tablet wordt winkelen bij IKEA nog makkelijker en leuker.

De nieuwe IKEA Store app kent een aantal verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Zo is de app geoptimaliseerd voor gebruik tijdens een bezoek aan iedere vestiging van IKEA. Je ziet via de smartphone of de tablet direct of de winkel geopend is, je kan ter plekke extra productinformatie opzoeken en bekijken of een product op voorraad is. Dankzij de gratis wifi in alle vestigingen van het woonwarenhuis is de informatie in de app altijd up-to-date. De vernieuwde app vervangt de voormalige IKEA Store app en is nu gratis te downloaden via de Apple App Store en Google Play.

Bezoek voorbereiden

Opvallend is de verbeterde boodschappenlijst, die een prominente plek inneemt in de app. Hiermee bereid je een bezoek aan het woonwarenhuis optimaal voor en het helpt je bij het kiezen van de meest efficiënte route door je lokale IKEA winkel. Voor meer informatie hoef je niet meer op zoek naar een medewerker van IKEA, maar scan je ter plekke de productcode. De app toont bovendien lokale aanbiedingen. Heb je het juiste product gevonden? Dan kan dit direct worden afgevinkt, door het artikel in de boodschappenlijst naar rechts te swipen.

App als shoppingpartner

IKEA wil mensen op élk moment en via élk kanaal inspiratie en service bieden. Natuurlijk in de winkel en in de webwinkel, maar ook via alle grote social media kanalen, de mobiele website en gratis wifi in alle winkels. “Met de vernieuwde IKEA Store app als shoppingpartner op je smartphone of tablet beleef je zorgeloos winkelplezier”, vertelt Jeroen Hubert, Country Marketing Manager van IKEA Nederland. “De app is eenvoudig in gebruik en zorgt voor een actieve dialoog tussen klanten, vestigingen, medewerkers, producten en het merk IKEA.”

De vernieuwde IKEA Store app is gratis te downloaden via iTunes en Google Play.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *