gele buitenkeuken

Zonnig buiten zitten

Na regen komt zonneschijn en als ik dan kijk hoeveel regen er gisteren gevallen is dan mag er ook wel heel veel zon komen. Men voorspelt voor dit weekend wel een heerlijk pinksterweekend. Dat komt mooi uit want Pinkesteren is met uitstek het weekend voor de gezellig fairs en buitenbeurzen.

Natuurlijk is het ook heerlijk om nergens na toe te gaan en in je eigen tuin te genieten van de zon. Nodig wat vrienden uit en ontsteek de bbq. Het nadeel is alleen dat je soms als gastvrouw zo vaak weer naar binnen moet maar ik heb een paar handigheidjes voor je zodat jij ook gezellig buiten kan blijven zitten.

Als je deze kan op tafel zet met daarin een heerlijk citroen of muntwater kan iedereen zelf pakken. Een paar gezellige glazen daarbij en je hebt ook gelijk sfeer op tafel.

waterkan

 

En bij een drankje hoort natuurlijk ook een lekker hapje en daarvoor heb ik ook iets heel handigs gevonden namelijk de broodmand van Vacuvin. Deze mand combineert een bakje voor de kruidenboter en/of tapanades met een broodplank. Die plank kan je natuurlijk ook weer gebruiken om franse kaasjes op te leggen.

vacuvin broodmand

 

 

Bron foto gele keuken: VT wonen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *