Zoete meisjes kinderkamer inrichten

Pastel is een kleur die veel gebruikt wordt bij het inrichten van een meidenkamer. Meiden houden nu echter minder van harde kleuren als jongens. En pastel is de ideale kleur om te combineren met roze.

Ben je op zoek naar kinderkamerinspiratie? In deze interieurblog geeft ik je ideeen hoe je een zoete meisjes kinderkamer kan inrichten, incl. winkeltips:

1. Dekbedovertrek

Naast de muren is het bed vaak een groot uitgangspunt voor het inrichten van een slaapkamer. Het is toch een van de dingen waarmee je een statement kunt maken. Deze overtrek van Matt & Rose geeft de kamer een zoete smaak. De overtrek is te combineren met een sterrenhoeslaken.

De overtrek kost € 49,90 en is te koop via bol.com

2. Decoratie

In een meidenkamer horen veel accessoires. Veel tierlantijntjes want daar zijn wij vrouwen dol op. In deze zoete meidenkamer passen de pinwheels van Meri Meri heel goed.

Ze kosten per set € 17,95 en zijn te koop via VT Wonen

3. Opbergbank

Ieder kind heeft veel speelgoed. En elke ouder zoekt altijd naar de beste mogelijkheid om dit op te bergen. Dit bankje van uit de VT wonen collectie is ideaal. In de bakken kunnen de kinderen hun speelgoed kwijt. Leg bovenop het bankje een paar kussens en je hebt gelijk een lekker zithoekje.

opbergbankje kinderen

Bijkomend voordeel is dat hij zowel voor kleine kinderen als voor tieners geschikt is. Als je dochter groter is geworden kan ze in de bakken al haar schoenen en tassen opbergen.

Het bankje kost € 199,- en is te koop bij VT Wonen.

4. Verlichting

Natuurlijk mag verlichting niet ontbreken. En wie kan dit zacht lieve nachtlampje nu weerstaan? Overdag schattig om te zien en ’s nachts de beste kameraad van je kind omdat het er voor zorgt dat de kamer niet geheel donker is.

Te koop bij VT wonen voor € 12,95

Meer kinderkamerinspiratie nodig? Hieronder nog een paar suggesties voor blog over het inrichten van de kinderkamer:

 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *