Zo val je binnen enkele minuten in slaap

Heb je moeite met in slaap vallen? Dan zijn er gelukkig een aantal dingen die je kunt doen. Zo zijn er verschillende ademhalingstechnieken die je kunt toepassen om zo je hartslag te verlagen. Hierdoor word je moe en kun je sneller in slaap vallen. Deze technieken vragen om enige oefening, maar wanneer je dit onder de knie hebt kun je binnen enkele minuten in slaap vallen. Een goed bed zorgt er ook voor dat je sneller in slaap valt. Zo kan een nieuwe boxspring kopen ervoor zorgen dat jij comfortabeler in bed ligt en dat je lichaam de ondersteuning krijgt die het nodig heeft. Wanneer jij volledig ontspannen en comfortabel in bed ligt, kun je ook makkelijker in slaap vallen. Een goed kussen draagt hier ook bij. Kijk of je huidige bed en matras nog bij je past in het interieur om zo je slaapcomfort te verhogen. 

Wanneer niks meer werkt

Heb je werkelijk alles al geprobeerd, maar lijkt niks te helpen om beter in slaap te vallen? Dan kun je altijd nog denken aan slaapmiddelen. Je hebt diverse soorten thee die je slaperig maken. Hierdoor kun je sneller in slaap vallen. Vermijd cafeïne en blijft niet te lang voor de tv zitten. Lees voor het slapen gaan een boek en neem eventueel een slaappil om zo de nacht door te komen. Je hebt hierin diverse opties. Vaak bevatten deze slaappillen een slaapverwekkend middel, waardoor je snel in slaap valt en ook goed kunt doorslapen. Je wordt uitgerust wakker en hebt zo voldoende energie om de dag weer door te komen.  

Zorg voor de juiste ondersteuning tijdens je slaap

Een fijne en rustige slaapkamer met een comfortabel bed zijn de basis voor een goede nachtrust. Word je iedere ochtend wakker met rug- en nekklachten? Dan wordt het tijd om eens te kijken of je huidige matras of kussens nog wel bij je passen. Een nieuw matras kopen kan een hele uitdaging zijn. Het kan dan een aanrader zijn om een matras te kopen die je helemaal zelf in hardheid kunt aanpassen. Zo heb je altijd een matras die precies goed ligt voor jouw lichaam. Je hebt hierin de keuze uit maar liefst 7 hardheden. Wanneer jouw wensen veranderen, kun je eenvoudig het matras weer aanpassen, zodat je altijd precies goed ligt. Zo word je nooit meer wakker met rug- of nekklachten en slaap je als een roos.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *