woning

Zo geef je jouw woning een nieuwe uitstraling

Voor een ieder is het belangrijk dat wij optimaal van onze woning kunnen genieten. Om dit te kunnen doen, is het belangrijk dat elk detail naar wens is. Wil je al een enige tijd de look van het interieur naar een hoger niveau brengen? Dan is dit jouw sein om hier verandering in te brengen. In dit artikel zullen wij vertellen hoe elke woning in een handomdraai kan schijnen. 

Binnenshuis

Om het interieur naar een hoger niveau te brengen, is het belangrijk om alle verfspullen bij elkaar te zetten. Zo zul je niet alleen kwasten, rollers, verf en meer nodig hebben. Heb je alle benodigdheden nog niet in huis? Dan kun je al deze spullen makkelijke online aanschaffen. Op het moment dat er voor een nieuwe verfkleur wordt gekozen, kan het lastig zijn om de perfecte kleur voor de woning uit te kiezen. Het is dan goed om te weten dat je nooit mis kunt gaan met een neutrale look. Zo kan er gekozen worden om de muren spierwit, beige of lichtgrijs verven. Het fijne aan deze kleuren is dat zij met elke kleur gecombineerd kunnen worden. Uiteraard kan het ook leuk zijn om het huis op te fleuren met een vrolijke trendy kleur, zoals frisse geeltinten, tinten groen, blauw, paars of rood. Er kan een extra speels effect gecreëerd worden door één wand in elke ruimte op te fleuren met een speelse kleur. Zijn er ruimtes in het huis die slecht ventileren? Dan is het handig om gebruik te maken van speciale schimmelbestendige verf.  

Buitenshuis

Naast het veranderen van de binnenkant van de woning, kan er ook voor gekozen worden om elementen buiten het huis of in de tuin op te frissen. De perfecte verf hiervoor is de  sikkens rubbol xd high gloss. Deze verf is namelijk zeer onderhoudsvrij, omdat deze buitenlak tot wel 10 jaar meegaat. Daarnaast voldoet deze verf ook aan buitenduurzaamheid wat betekent dat de verf zijn eigenschappen voor een lange periode behoudt, ongeacht de weersomstandigheden. Nu zul je je vast afvragen waar deze verf voor gebruikt kan worden. Het kan goed gebruikt worden voor het aflakken van hout, metaal en ook andere kunststoffen. Zo kunnen oude tuinmeubelen er weer stralend uitzien. 

In het kort, het interieur kan een nieuwe uitstraling krijgen door het interieur een nieuwe lak verf te geven. Zo kan ervoor gekozen worden om het interieur een neutrale look te geven, maar de woning kan ook opgefleurd worden met een frisse kleur. Naast de binnenkant, kan ook elementen buiten het huis opgefleurd worden om het hele huis weer te laten stralen. 

Foto door Alex Qian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *