Zo geef je je woonkamer de perfecte make-over

Als het voorjaar aanbreekt denken veel mensen na over de inrichting van hun woonkamer. Die oude meubels, die moeten er nu echt een keer uit. Maar wat zetten we er dan voor in de plaats? Gaan we met het hele gezin een dagje naar de woonboulevard? Maar dan bestaat wel de kans dat het interieur precies lijkt op dat van alle vrienden en buren. Want die gaan immers ook naar de woonboulevard. Wil je echt iets unieks dan kies je voor design meubelen. Die worden slechts op kleine schaal geproduceerd. Nog exclusiever kan ook. Veel design bedrijven ontwerpen ook op verzoek. Dan heb je een kast, tafel, bank of stoel die speciaal voor jou is gemaakt. 

Een unieke bank voor je zithoek

Een bank moet lekker zitten, dat is een eerste vereiste. Maar in een interieur dat met zorg is samengesteld moet het ook een goede uitstraling hebben. De bank is vaak de blikvanger. Zodra iemand de kamer binnenstapt dan worden de ogen meteen naar de bank getrokken. Dus als je kiest voor een design bank, dan wil je iets moois. Een Cassima maralunga bank voldoet wat dat betreft aan al je verwachtingen. Gemaakt met leer of mooie stof kies je voor een bank waar je jarenlang plezier van hebt. Een comfortabele tweezits of een royale fauteuil, alles is mogelijk. Je kunt een bestaand ontwerp kiezen of je persoonlijke wensen kenbaar maken. 

Een dressoir dat je interieur compleet maakt

Steeds meer mensen kiezen niet meer voor een wandmeubel in de woonkamer. Vooral als je voorkeur uitgaat naar een minimalistisch design is een Pastoe dressoir een betere keuze. Dan heb je toch de mogelijkheid om spullen op te bergen. Maar de kast maakt niet een heel groot deel uit van de ruimte en is dus niet overheersend. Bovendien kun je op het dressoir mooie dingen zetten. Foto’s van dierbaren, een paar mooie vazen of kandelaars. Boven het dressoir is aan de muur ruimte voor een fraaie wandversiering. Een spiegel, om de ruimte groter te laten lijken. Of een mooi schilderij dat je op een kunstbeurs op de kop hebt getikt. 

Kies voor een tijdloos interieur

Met design meubelen kies je voor een tijdloos interieur waar je jarenlang plezier van hebt. Kortom iets heel anders dan de in haast bij elkaar gezochte meubels in die grote bekende woonwinkel. Jij kiest voor meubelen waar je je hart in legt. Meubelen die ook over tien jaar nog altijd voldoen aan jouw idee van goede smaak. En daarmee onderscheid je je van de massa. Dat is precies waar steeds meer mensen naar verlangen. 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *