moderne badkamerkasten

Zo geef je je badkamer een moderne uitstraling

De badkamer is een ruimte waar we veel tijd doorbrengen. Allereerst brengen we daar ’s morgens en ’s avonds tijd door voor het poetsen van onze tanden maar in de meeste badkamers gebeurt meer. Zeker als de badkamer groter is dan 1 m2.

Een gemiddelde badkamer bevat naast een douche en wastafel ook een wc en bij de iets luxere versies ook een bad. Het is dus een ruimte die we meerdere keren per dag betreden. Zeker als je badkamer boven is wordt hij naast het tandenpoetsen ook als toiletruimte gebruikt. Het is dus ook een ruimte die het verdient om er goed uit te zien. We willen ons er namelijk wel prettig voelen. En zeker nu de laatste jaren de home welness steeds populairder wordt mogen we best wat meer aandacht aan de badkamer geven.

Badkamermeubels

Je badkamer veranderen in een luxe omgeving hoeft niet duur te zijn. Meestal is de basis goed. In Nederland hebben we vaak een witte of grijze basis. De tegels zijn vaak wit en de vloertegels vaak grijs of zwart. Het kan zijn dat je opnieuw moet voegen maar tegels zelf gaan over het algemeen lang mee. Vanuit deze basis kan je een luxe gevoel gaan toevoegen. Luxe goedkope badkamerkasten zijn de 1e items waar je dan aan kan denken. Deze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Je kan kiezen voor strak en modern zwart. Wil je het echter nog iets luxer ga dan voor een eiken print. Deze straalt nog meer luxe en warmte uit.

Badkameraccessoires

Op dit moment is zwart de trend in badkamerland. We zien zwart overal in terug. Zelfs de douchewanden en kranen zijn in het zwart verkrijgbaar. Als je deze combineert met moderne badkamerkasten heb je al snel een modern en strak geheel.

Houd ook budget over om de badkamer af te stylen. Hang een mooi rek aan de muur waar je handdoeken in op kan bergen. Dat geeft niet alleen een opgeruimd effect maar het zicht op stof maakt de ruimte ook zachter. Als je alleen maar hout en tegels ziet krijgt je badkamer al snel een klinische blik. Natuurlijk helpt het ook als een mooie stoffen douchemat neerlegt. Want niemand wil met zijn natte voeten op een koude vloer staan.

Koop ook een paar mooie manden waarin je je shampoo’s en andere beauty producten kan opbergen. Voor de afwisseling is het wel fijn als deze van stof zijn of een houtlook hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *