veranda zitje

Zitje voor 2 in de tuin

Buiten zitten vinden we allemaal heerlijk. Als we met een groep buiten zitten is het heerlijk om met zijn allen te relaxen op een grote loungeset. Op tafel een paar hapjes en drankjes en samen vorm je zo een gezellig geheel. En willen we met zijn allen een hapje eten dan is een tuinset met een tafel en een stoel wel handig maar een van de dingen die ik zelf altijd erg waardeer in een tuin is een plekje voor 2. Een plekje waar je je even terug kan trekken. Een plekje waar je even met zijn tweeën een goed gesprek kan voeren of juist niets zegt en alleen maar geniet van de tuin, de omgeving en de geluiden.

Mijn plekje voor 2

Wij hebben zelf een heel simpel plekje voor twee. Een simpel tafeltje met twee stoelen die we voorheen altijd op de camping gebruikt maar ondanks dat het geen fancy zitje is is het wel een fijn plekje. Het is een plekje waar we na een dag werken samen een kopje koffie drinken en praten over de dag. Achterin de tuin horen we de kinderen springen op de trampoline en de hond ligt heerlijk aan onze voeten. Of we zeggen niet, genieten van onze koffie en laten de laatste zonnestralen op ons inwerken. 

Mijn wens

Mijn voorkeur gaat uit naar een plekje een klein beetje verscholen. Een plekje waar je je ook echt even met zijn tweeën voelt.  Als inspiratie heb ik paar erg leuke zitjes voor 2 voor je opgezocht. Het zijn plekjes waar ik met mijn man of een van mijn vriendinnen prachtige gesprekken zou kunnen voeren.

Bron 1e foto: Houseandhome

frans zitje

Lilleweiss

bearschair

De-signe

hortensia zitje

Houseandhome

ingebouwd zitje

Hovenier-utrecht

zitje balkon

Psbydila

modern zitje

Smilebloggar

bloemen zitje

Thecottagemarket

zitje vijver

Boekeltuinen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *