spoedreparatie uitvoeren aan je dak

Zelf een spoedreparatie uitvoeren aan je dak, zo doe je dat

Ook daken gaan niet tot in de eeuwigheid mee. Het laten uitvoeren van een dakreparatie is daarom regelmatig nodig. In dit artikel leggen uit hoe – en met welke producten –  u snel en duurzaam verlost kunt worden van problemen met uw dak of scheuren in asfalt en muren.

Het repareren van barsten en scheuren

Met dakreparatiepasta bent u in een mum van tijd klaar met de herstelling van problemen in uw dak of goot. Deze pasta is soepel en waterdicht en zorgt ervoor dat alles ook snel weer waterdicht is. De pasta kan tegen alle weersomstandigheden en kan zich op vrijwel elke ondergrond hechten. Ook is het versterkt met vezels. Je kunt de dakreparatiepasta tevens gebruiken om details – zoals afvoeren – van een dak waterdicht af te werken.

Als u dringend een lek moet dichten terwijl het buiten regent, dan kunt u het beste Aqua-Stop gebruiken. Dit is een pasta voor noodreparaties zoals dringende dak herstellingen en zal daken en goten in alle weersomstandigheden opnieuw waterdicht maken. Het is zo waterdicht, dat u deze Aqua-Stop pasta ook onder water kunt gebruiken.

U heeft maar 1 laag nodig om uw dak snel te renoveren en herstellen

Als u zelf een groter oppervlak of zelfs uw hele dak een waterdichte laag wilt geven, dan is dit met Lek-Dicht snel gedaan. Lek-Dicht legt een waterdichte en een elastische laag over uw dak die scheuroverbruggend is. Het product is direct te gebruiken en het is ook te gebruiken bij (lichte) regen. U heeft slechts één laag nodig om uw dak weer te beschermen tegen alle weersomstandigheden.

Versteviging bij herstellingen van muren en daken

Anti-Scheur is het ideale middel als u een extra versteviging zoekt bij de reparatie van problemen aan uw dak – denk hierbij aan blazen, scheuren en barsten in daken en muren. Anti-Scheur is een verstevigingsband van polyester die waterdichting verzekert door het opvangen van spanningen tussen verschillende materialen.

Het herstellen van uw asfalt

Om uw gaten en putten in uw geasfalteerde oppervlakken te herstellen kunt u goed Repar’Asphalt gebruiken. Dit product wordt namelijk ‘koud asfalt’ genoemd, wat gebruiksklaar is en uitpakt in een goed en snel resultaat.

Zelf een dakreparatie uitvoeren is dus meestal geen probleem. Als u het juiste product gebruikt dat past bij het probleem, dan heeft u een prima resultaat en kunt u weer een paar jaar vooruit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *