inpaktips

MADE.COM geeft inpaktips voor de feestdagen

Cadeaus inpakken. Of je er nu van houdt of niet, een zorgvuldig ingepakt geschenk is de perfecte manier om je geliefden een speciaal gevoel te geven. En precies om die reden heeft Kayleigh McCardle Kinshipped opgezet. Haar missie? Met haar luxueuze, duurzame wenskaarten en cadeaupapier helpt ze iedereen aan de meest prachtige verpakkingen. En je hebt geluk, want ze vertelt alles over haar beste inpaktips.

  1. Kom in de juiste mood. Zet voordat je gaat inpakken wat muziek op, pak er een drankje bij en creëer een fijne ambiance met de zachte gloed van een staande lamp. Ik luister altijd naar mijn favoriete feestelijke deuntjes en geniet van een cocktail (of twee!) – het is net een ritueel.
  2. Berg al je cadeauartikelen op in een organiser. De meest belangrijke tool? Een goede, scherpe schaar. Als je dit gebruikt zal het papier niet scheuren en zorg je ervoor dat het cadeau professioneel wordt afgewerkt.
  3. Spaar verpakkingen op – zelfs als het lelijk is. Met oude verpakkingen kan je bijzondere cadeaus zoals keramiek een stuk makkelijker inpakken. Vouw zachte items zoals kleding of een plaid netjes en compact op, en vouw de verpakking er strak omheen. Dit voorkomt dat het papier kreukt.
  4. Gebruik lijm in plaats van plakband – dit is een game changer. Je cadeaus zullen er heel netjes uitzien. Is lijm niet sterk genoeg? Ga dan voor washi-tape. Er bestaat een enorm scala aan kleuren en patronen om uit te kiezen, die elk soort cadeaupapier er geweldig uit laten zien. En snij overtollig papier af voordat je het vastplakt, zo blijft het er netjes uitzien
  5. Zodra het cadeau is ingepakt kan je het mooi versieren met een fluwelen lint of touw, voor een meer natuurlijke look. Hou de strik klein, netjes en knip de uiteinden diagonaal af voor een strakke afwerking. De finishing touch? Een feestelijk takje van een dennenboom of dennenappel.

Bron: Made.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *