bloemen

Zeg het met bloemen!

Bloemen houden van mensen, maar oh oh oh wat houd ik van bloemen! Steeds meer neig ik naar kleding met een bloemenprintje. Het maakt me niet uit welke kleur of wat voor een bloem, als het maar vrolijk en kleurrijk is! Zeker in de donkere dagen die weer komen gaan kan je wel een oppepper van een bloem gebruiken. Gelukkig zie je deze kledingstukken veel in de rekken hangen momenteel. Dus ik kan zeker mijn lol op.

bloemen

Artstories

Maar wat ben ik blij dat de trend nu ook doorzet in het interieur! Je ziet de bloemen steeds meer terugkomen. Niet alleen als een mooie bos in een leuke vaas, maar ook als print op een vloerkleed, kussens of wanddecoratie. Zo zag ik bij de VTwonen&design beurs de stand van Bloomon waar je online een small, medium of large boeket kan bestellen. Niet alleen om weg te geven, maar ook gewoon om jezelf eens te trakteren. Jij bepaalt zelf hoe vaak je een bos wilt ontvangen en op welke dag van de week. Het wordt bij jou thuis afgeleverd en hoppa, genieten maar! Ideaal!

www.vloerkledenwinkel.nl

Vloerkledenwinkel

Op dezelfde beurs zag ik geweldige vloerkleden met prachtige prints van bloemen die als het ware op het kleed zijn geschilderd in diverse kleuren. Maar ook aan de wanden is gedacht. Een ware “wall design” maakt de muur interessant, vrolijk en levend met alle kleuren van de regenboog.

Heb jij het gevoel dat je wat kleur mist in het interieur en wordt het daardoor wat saai in huis? Ik geef jou graag mijn styling-en kleuradvies!

(www.frissemood.nl)

 

Frisse groetjes!

 

Petra Brinksma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *